Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana systemu blokady drużyny
Zmiana systemu blokady drużyny
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Onion napisał(a): Darkhen napisał(a): Tu musiałaby być wprowadzona opcja, raz kliknięty x nie wyświetla już komunikatu od tego gracza oraz komunikaty od członków gildii i znajomych pojawiają się jako pierwsze. Możesz mi to zobrazować?, wybrać konkretne miejsce itp? Pisałem już, na zasadzie zaproszenia do handlu. Góra ekranu obok aktualności. Nick i dwa znaczki identycznie jak z handlem. _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
4 Cze 2015, o 22:36 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Darkhen napisał(a): Onion napisał(a): Darkhen napisał(a): Tu musiałaby być wprowadzona opcja, raz kliknięty x nie wyświetla już komunikatu od tego gracza oraz komunikaty od członków gildii i znajomych pojawiają się jako pierwsze. Możesz mi to zobrazować?, wybrać konkretne miejsce itp? Pisałem już, na zasadzie zaproszenia do handlu. Góra ekranu obok aktualności. Nick i dwa znaczki identycznie jak z handlem. A jakby było wiele zaproszeń to gdzie by one szły? W dół? Pojawiałyby się zakrywając w końcu walkę czy jednak byłby jakiś limit? Co w sytuacji gdy dana osoba zrezygnuje? Będzie wtedy migało raz tak raz nie? Czy według Ciebie taka opcja byłaby przejrzysta i szybka w obsłudze? No wybacz, ale twój pomysł nie jest idealny, a nawet nie jest do tego stopnia zbliżony. Jeżeli nie dopracujesz tego to będę walczył dniami i nocami żeby tego nie wprowadzono, bo nie mam zamiaru się za każdym razem denerwować gdy bije np. czempa lub sanę z powodu widoku próśb o dołączenie... _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
4 Cze 2015, o 22:44 |
|
|
Uczeń Simona
|
Już namieszaliście. Bzdury ktoś wymyśla z tymi komunikatami. Twórca tematu ma założenie proste i skuteczne- modernizacja obecnej kłódki.
Zielona - każdy może dołączyć żółta - może dołączyć ktoś z gildii lub znajomi czerwona - nikt nie może |
|
4 Cze 2015, o 22:51 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Znakomity pomysł, ileż to razy dziadzio złapał champa, gdyż czujny jest jak powszechnie wiadomo do granic absurdu, bardziej niż ważka, a tu paczy - sztrynnngsss! wbija mi ktoś z kim latałem 3 lata temu na dezeta (nie wyrzucam znajomych, co do zasady zapominam o tym) i prawi - "a wiesz wbiłem, bo nie wiedziałem, czy sobie poradzisz" (tak na serio), a ja klepałem np. 120-tką zimowego szamana... "jaja sobie robisz" - rzuciłem i słyszę "w razie czego jak się dzielimy?"...
_________________ corrumpunt mores bonos colloquia mala |
|
4 Cze 2015, o 23:08 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jestem za
A od tego masz kufle lub udział w ankiecie - Nicolay _________________ |
|
5 Cze 2015, o 22:45 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Może ktoś z kolorowych się wypowie?
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
|
8 Cze 2015, o 16:59 |
|
|
Inżynier
|
Przecież się już wypowiadał, Buszcik, tutaj: viewtopic.php?p=322525#p322525 Mogę do tego dodać co najwyżej tyle, że pomysł został zauważony, i jest na półeczce 'do omówienia'.
Kiedy będzie coś konkretnego wiadomo - na pewno o tym napiszemy, albo tutaj, albo na blogu. _________________ pozdrowienia z s7, eu i s5 Kidda (mała mo), MarysQ vel Kidda (dru 120) Zojah zwana Zośką (ryc z s5) |
|
8 Cze 2015, o 17:12 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Okej, super, mam nadzieję, że nie pójdzie w zapomnienie, tylko rzeczywiście coś z tym zrobicie Czekam z niecierpliwością
_________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
8 Cze 2015, o 18:16 |
|
|
Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |