Strona 3 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Prest a rozwój Gildi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Inżynier
|
Nikt nie mówi że ma być łatwo, a nawet dobrze że jest trochę ciężej i wg mnie powinno być jeszcze trudniej, z prostego względu: Gildii obecnie jest za dużo w stosunku do ilości graczy. Nawet niektóre topowe G świecą pustkami i nieaktywnością, bo jest tyle innych do wyboru.
|
10 Cze 2015, o 09:55 |
|
Współpracownik Gnarla
|
MrocznaSiostra napisał(a): Nie wiem czy to tylko moje spostrzeżenia ale pet nie zabiera nam prestiżu gdy ma chociaż jeden lvl mniej niż my. Zauważyłam to z własnego doświadczenia, przez chwilę myśląc że to jakiś bug że mi zamiast 4 dawało 3. Po rozmowie z GM serwera rozwiałam swoje wątpliwości. Nie wiem który masz poziom, ale idź na wieżę... Ja 126 lvl, idąc tam z tłukiem 96 lvl otrzymuje za grześka 0 presta, a za ghadircie 1 prestiżu, jeżeli przed grzesiem wyłączę tłuka, dostane za niego 1 prestiżu. _________________ Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o http://screenshooter.net/100009842/kesibin Turniej Profesji Ostlor 2018 Luty: 1 Miejsce Turniej Profesji Ostlor 2018 Grudzień: 1 Miejsce 11.03.2017 11:16 Epik Imisindo został zdobyty! |
10 Cze 2015, o 10:47 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 22 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |