Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Filtr u kowala, cyganów, druidów itp.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Hej
Moim pomysłem na ulepszenie gry jest wprowadzenie w sklepach (jak w tytule) filtrów, umożliwiających szybsze znalezienie itemów z odpowiadającymi nam statystykami. To chyba tyle, zapraszam do komentowania. _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
|
12 Cze 2015, o 06:35 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nawet fajny pomysł, ale znalezienie tego czego się szuka, raczej nie trwa długo.
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
|
12 Cze 2015, o 08:14 |
|
|
Uczeń Simona
|
Owszem, nie trwa, chodzi mi jednak bardziej o możliwość szybkiego i wygodnego porównania ze sobą przedmiotów dających np. wiedzę, która jest mi potrzebna.
_________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
|
12 Cze 2015, o 12:59 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jest porównywarka już wystarczy włączyć i "leciec" w poszukiwaniu interesującego przedmiotu. Ja nie widzę problemu.
_________________ KrzychuRc - Rycerz 50 OFF VkrzychuD - Voodoo 49 OFF Krzychudr - Druid 46 OFF Krzychushed - Sheed 48 OFF |
|
12 Cze 2015, o 13:19 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Mu chodzi o porównywanie 2 przedmiotów w sklepie, a nie sklepowy z założonym. Oczywiście jestem za takim pomysłem.
Mogłoby to działać na zasadzie, że jak klikniemy przedmiot (wtedy wyskakuje nam opcja zakupu) to jest on odnośnikiem do przeglądanych (przeglądanych, czyli tych na które najedziemy myszką). Jak ktoś nie zrozumiał to mogę to zobrazować na screenie, ale chyba wyraziłem się jasno. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
12 Cze 2015, o 13:29 |
|
|
Uczeń Simona
|
@Up
Nic dodać, nic ująć Dodatkowo możnaby dodać opcję typu "pokazuj tylko przedmioty dające bonus do: (wiedza)", ew. z możliwością zaznaczenia kilku statystyk. _________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ Ostatnio edytowany przez MrSkisly, 12 Cze 2015, o 16:49, edytowano w sumie 1 raz |
|
12 Cze 2015, o 13:55 |
|
|
Uczeń Simona
|
#Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś z wyższych sfer Taernu, co sądzi o moim pomyśle? Mała, kosmetyczna wręcz zmiana, a bardzo by pomogła (przynajmniej mi)
_________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
|
12 Cze 2015, o 16:45 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |