Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dwa Pomysły.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam,
Już parę razy po moim powrocie do gry (27.07) zdarzyło mi się uczestniczyć w tych eventach z Saną/Obserwatorem ale tylko w dwóch z nich walczyłem z bossem, mimo tego że byłem 1-3 w zabijaniu mobów, a czemu? Bo jakiś 75lvl już tam stał nic nie robiąc, od razu zablokowany i zanim ktokolwiek z tej trójki wskoczy to BUM, blok. [1]Rozwiązanie: Trzy osoby które były jako pierwsze w zabijaniu mobów, dostają informację: "Gratulację, bardzo przysłużyłeś się [nazwa krainy] ale teraz musisz stawić czoła najgroźniejszemu. Czy chcesz brać w tym udział? I tutaj mamy wybór - Tak, chcę walczyć z [nazwa potwora]! - Nie, uważam że dość się przysłużyłem [nazwa krainy], dla mnie to koniec roboty. Druga rzecz już mniej ważna to okno postępu zlecenia bez wchodzenia do zakładki misję, jakiś takie małe okienko u góry obok życia i kondycji. Wszelkie opinie i uwagi milę widziane Pozdrawiam Feris S1. |
|
1 Lip 2015, o 18:16 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
1) viewtopic.php?f=121&t=41881
2) Jeżeli masz na myśli zakładkę o tym ile mobów masz jeszcze ubić, to nie. Jeżeli masz na myśli zakładkę ile czasu na wykonanie jeszcze zostało, to był o tym temat, ale już nie chcę mi się szukać. _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
1 Lip 2015, o 18:38 |
|
|
Uczeń Simona
|
Tylko szkoda że wszyscy maja prawo do bicia boss a nie tylko ci którzy bili moby chcesz to czekaj sane blokiem jak wszyscy pozostali ps. 75lvl przeważnie wola gildie do pomocy chyba że to dr/vd dla mnie bicie mu być w nie ma sensu przy sanie a obserwator trafia się żądło dla rege takie rary drogie
PZDR s1 może nie długo s3 ;( |
|
1 Lip 2015, o 20:15 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
ShaTaNek napisał(a): PZDR s1 może nie długo s3 ;( To raczej nie będzie s3 Sorki za offtop |
|
1 Lip 2015, o 20:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
@ShaTaNek
Nie chce nić mówić ale spodziewam się że sam jesteś takim "op graczem", ale mniejsza o moje domyślenia, wytłumaczę Ci teraz: Ja i dwóch innych bijemy Moby, pasek się przesuwa, ale kiedy już jest ten moment gdy pojawia się boss robi się o dwadzieścia więcej i zamiast gry jest wyścig kto będzie pierwszy... Może by tak zablokować blokowanie? Tak by każdy mógł bić bossa? |
|
2 Lip 2015, o 08:55 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Mnie też denerwują tacy goście co nie wiem jakim cudem wciąż wiedzą gdzie się pojawi np. obserwtor i biją nie dając innym szans. Myślę że twój pomysł z tym aby 3 najlepsze osoby z pierwszej częsci eventu były poinformowane jest dobry.
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
|
2 Lip 2015, o 10:54 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Qomb napisał(a): Mnie też denerwują tacy goście co nie wiem jakim cudem wciąż wiedzą gdzie się pojawi np. obserwtor i biją nie dając innym szans. Myślę że twój pomysł z tym aby 3 najlepsze osoby z pierwszej częsci eventu były poinformowane jest dobry. Popieram. W końcu będzie można ubić obserwatora w spokoju, a lolki 40 lvlowe nie będą się plątać pod nogami. Bo chyba nikt nie wierzy w to, że w przypadku gdy możliwość bicia będzie miało 5 pierwszych miejsc z pierwszej części eventu, to znajdzie się tam jakiś czterdziesto-klilku poziomowiec, gdy w pobliżu będą 80+. Chyba że na serwerze rzeczywiście będą poranne/noce pustki |
|
2 Lip 2015, o 14:00 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Życie nie złapałeś to nie życie jestem na nie :p
_________________ |
|
5 Lip 2015, o 13:42 |
|
|
|
To może jeszcze zacznijmy respektować "umowne lvle"
|
|
5 Lip 2015, o 15:41 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |