Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kontrakt GILDYJNY
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Witam
Wpadlem na ten pomysl przed chwila a mianowicie jak wiemy niektorzy gracze sellaja gildie to jest bardzo uciazliwe poniewaz nigdy nie mamy pewnosci czy za kase otrzymamy gildie (kanclerza) i na odwrot przechodzac do pomyslu po zalozeniu gildii wyswietli sie nam ikonka kontraktu ktory przeznaczony jest tylko dla kanclerzy waga: 1 informacja o nazwie gildi itp posiadacz kontraktu bedzie mial mozliwosc oddania kanclerza poprzez wymiane tyle dz za uwage |
|
6 Lip 2015, o 21:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Moim skromnym zdaniem pomysł jest wart rozważenia.
Przy okazji zmniejszyłoby to ilość skarg na oszustwa w próbie handlu gildiami. |
|
6 Lip 2015, o 22:16 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
viewtopic.php?f=121&t=33918&hilit=akt+w%C5%82asno%C5%9Bci&start=0
Odsyłam do mojego starego tematu z niemal identycznym pomysłem, który miał zostać wprowadzony no ale chyba się komuś zapomniało.. :p _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
|
6 Lip 2015, o 23:59 |
|
|
Uczeń Simona
|
Skoro tak to dlaczego nie zostal wprowadzony??
2 sprawa skoro mial byc wprowadzony to odnawiaj posty te ktore naprawde sie przydadza oszczedzi to nam czasu |
|
7 Lip 2015, o 01:29 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Temat był powielany .. ale i tak dobry pomysl
_________________ |
|
9 Lip 2015, o 20:09 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |