Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wskaźnik wymaganego doświadczenia
Wskaźnik wymaganego doświadczenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Najlepszy pomysł jaki widziałem, bardzo się przyda.
|
10 Lip 2015, o 09:51 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ShaTaNek napisał(a): Chej, mam pewien pomysł związany z częstym powdem mojej irytacji mianowicie chdzi mi o to że kiedy się expi często luka się na wskaźnik expa liczy sie, odejmuje, kombinuje bo nie ma nigdzie jako tako pokazanej ilości wymaganego expa by osiągnąć poziom. Apeluje tutaj o mały nawiasik kolo tego paska bylo by to koloru pomarańczowego i wygaldalo np: (657785) Prosze o wypowiedz na temat mojego pomysłu standardowo dodaje ankietę załamałeś mnie zupełnie wymagany exp do osiągnięcia poziomu odjąć posiadany równa się to co musisz doexpić Przeraża mnie fakt, że gram wśród takich osób jak Ty bez uraz ale dodawanie i odejmowanie to nie są najbardziej wyszukane elementy matematyki. |
10 Lip 2015, o 14:44 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Właśnie nie do końca rozumiem czy chodzi o poziom postaci, czy psycho.
Jak o psycho to temat spoko. Jeżeli o poziom postaci to masakra. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
10 Lip 2015, o 14:56 |
|
Administrator
|
Darkhen napisał(a): Właśnie nie do końca rozumiem czy chodzi o poziom postaci, czy psycho. Jak o psycho to temat spoko. Jeżeli o poziom postaci to masakra. Dokładnie.. jeśli chodzi o postać, to mój post jest nieaktualny _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
10 Lip 2015, o 14:58 |
|
Uczeń Simona
|
Ja w ogóle nie wziąłem pod uwagę, że może chodzić o poziom postaci... Jeśli wg Cb obliczeni3 ile brakuje do lv to kombinowanie to polecam szkołę...
_________________ Najlepsza rzecz w Taernie? Być jedynym VD w dobrej gildii ^^ |
10 Lip 2015, o 15:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Na nie.
Czy naprawdę tak trudno policzyć sobie coś takiego: X-(Ilość expa który potrzebny jest nam do wbicia lvla) Z-(Ilość expa który obecnie mamy) X-Z=Ile musimy wbić expa żeby wbić następny level. A jeśli ktoś ma 1 z matmy polecam kalkulator |
10 Lip 2015, o 15:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mam do tego taką propozycję aby nie ''wciskać'' jakiś dodatkowych ikonek obok ilości expa, aby stworzyć np. w ustawieniach zakładkę o nazwie inne w której byłby podany wskaźnik ilości expa do wbicia oraz powodzenia ataków w naszą postać i powodzenie naszych ataków. można też tam dodać komendę /ekipa . Ogólnie taka wielofunkcyjna zakładka
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
10 Lip 2015, o 17:20 |
|
Pogromca Valdaroga
|
MrSkisly napisał(a): Ja w ogóle nie wziąłem pod uwagę, że może chodzić o poziom postaci... Jeśli wg Cb obliczeni3 ile brakuje do lv to kombinowanie to polecam szkołę... Temat jest tak niesprecyzowany, że ciężko się domyślić o jaki exp chodzi. _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
10 Lip 2015, o 17:57 |
|
Walczący z drzewcami
|
Z tego co widzę to dużo osób przeczytało nie dokładnie i stąd tak wysokie poparcie . No trudno wyniki będą nieprawdziwe .
Spoiler:
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
10 Lip 2015, o 19:42 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |