Autor |
Wiadomość |
Fireball
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 19 Sty 2015, o 14:01 Posty: 35 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy
|
Zgony
Hej.
Ostatnio wpadłem na pomysł, że tak powiem przeliczania zgonów.
Polega on na tym że pod napisem Zgony(tam gdzie mamy licznik ile razy umariliśmy) pojawiała się zakładka, gdzie było by opisane ile razy umarliśmy w PvP, ile razy umarliśmy na grupce Questowej, ile razy umarliśmy na Evencie.
Myśle że pomysł się spodoba, sam zawsze chciałem zobaczyć ile razy umarłem w PvP.
Pozdrawiam
|
11 Lip 2015, o 22:24 |
|
|
Kazik80
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 26 Gru 2012, o 00:30 Posty: 17 Podziękowano: 42 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy
Serwer: Tolnor
|
Re: Zgony
Moim zdaniem pomysł nie warty uwagi. Mało kogo interesują ilość zgonów , jedynie na serwerze HC zgon jest przejmujący i denerwuje , ale tak czy tak taki mały dodatek tylko dla małej ilości graczy byłby warty uwagi.
|
11 Lip 2015, o 22:30 |
|
|
ProfesyjnaProfa
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 31 Paź 2014, o 19:41 Posty: 85 Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy
|
Pomysł taki nijaki. Niby może wejść nic nie zaszkodzi, ale pochłonie dużo pracy a zaoferuje prawie nic.
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON
,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV
|
11 Lip 2015, o 23:01 |
|
|
KaricK
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Lip 2015, o 20:19 Posty: 27 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy
Nick w grze: Pociety
|
Witam, tak jak kolega wyżej mówi , poco ten przelicznik tylko dużo czasu zajmie . Bez sensu marnować czas na 'pierdoły' .
_________________ Pocięty - Voodoo 74 LvL Covith - Druid 40 LvL Pozdrawiam, KaricK
|
12 Lip 2015, o 09:06 |
|
|
TrueOgre
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 20 Cze 2013, o 12:30 Posty: 206 Miejscowość: Laedmoor Podziękowano: 133 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy
Nick w grze: GoQu
|
KaricK napisał(a): Witam, tak jak kolega wyżej mówi , poco ten przelicznik tylko dużo czasu zajmie . Bez sensu marnować czas na 'pierdoły' . Z ust mi to wyciagles. Lepiej by skupili się na 3D.
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt.
|
12 Lip 2015, o 11:02 |
|
|
ShaTaNek
Uczeń Simona
Rejestracja: 27 Cze 2015, o 15:46 Posty: 54 Miejscowość: Tam -----> Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 14 razy
Nick w grze: LuigiVampa
Serwer: Tolnor
|
Chciałbyś wiedzieć ile expa zmarnowałeś na bez sensowne okładanie się na red? Jak już idziemy tym tropem to bardziej ciekawe (dla mnie) było by pokazywanie ilości doświadczenia i złota jakie straciliśmy od początku gry.
|
12 Lip 2015, o 21:19 |
|
|
|