Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Idea Dostęp do depozytu
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
desacred napisał(a): Nie wiem czy po mieście biegasz z szafą na plecach, ale jeśli tak to pomysł ma jakiś sens desacred „Przygadał kocioł garnkowi” - Patrząc na to ile nasze postacie mają udźwigu 800-1000kg całkiem możliwe że da rade latać po mieście z szafą na plecach taka szafa ważyć możne z 150-200 kg wiec pewnie zmieści ich na tych plecach ze 4 szt. Pomysł wiadomo trochę dziwny , tak samo jak to że pomiędzy depozytami jest magiczne łącze teleportacyjne - wkładasz w Trentis wyciągasz u Koldów hihi . Czy to ma sens ?? PS. Wraz z rozwojem gry ilość noszonych elementów i ich waga jest większa, tak więc dodanie plecaka dla peta ułatwiło by sprawę. Dodatkowo samo latanie w kółko depozytu jest czynnością nudną nie dającą żadnej radości z gry no i znacznie spowalnia wydawanie platyny |
|
13 Lip 2015, o 21:50 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Hard a pokaż mi stary chociaż w jednym miejscu, że to jest liczone w kilogramach. To jest bliżej nieokreślona jednostka udźwigu, ale na pewno nie kilogramy
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
14 Lip 2015, o 01:46 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Skąd ta pewność, że to nie kilogramy. Spróbuj mi to udowodnić:D hihi .
PS. możemy przystać na funty i twierdzić, że to angielska gra. , ale wtedy Roman będzie stratny bo jego kury stracą na wartości. |
|
14 Lip 2015, o 02:06 |
|
|
Uczeń Simona
|
to może z innej strony bo z tego co widzę widzicie same plusy.
Weźcie gracza na 30-40 lvl który wykupuje wszystkie depo. Idąc na halit wypełnia całe depo, biegnie oszlifować a potem zarabiać - 2/3 takie kursy i mam kilka kk. Wyobraźcie sobie jak ceny poszybowały by w niebo. Jarochy 10kk Wydaje mi się że cały system zleceń by na takim czymś ucierpiał. Zbieranie wszelkich minerałów do produkcji stało by się zbyt szybkie i łatwe. |
|
14 Lip 2015, o 07:35 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 86 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |