Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe poty
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
proponuję aby te nowe poty byly na 1str w ekwipunku. gdy chce nimi potnac musze isc na 3str...
_________________ Rycerz 101 Zapraszam do mojego sklepu
Spoiler:
|
20 Paź 2015, o 14:49 |
|
Rejestracja: 26 Sie 2015, o 11:00 Posty: 14 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: VdCrysom |
zmarnowałem 30 sekund życia czytając ten post potki po jakimś czasie chyba po relogu przejdą na pierwszą strone
_________________ 63 VD ostlor |========================================| |《Przepraszam za błędy jeżeli takowe zaistniały》| |========================================| |
20 Paź 2015, o 15:00 |
|
|
nie przejda, od tyg zawsze sa z tylu...
_________________ Rycerz 101 Zapraszam do mojego sklepu
Spoiler:
Ostatnio edytowany przez MO MAG, 20 Paź 2015, o 15:01, edytowano w sumie 1 raz |
|
Chodząca legenda
|
Będą układały się pod wywarami, znamy problem.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 109 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |