Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Drobna modyfikacja tabeli walki
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam.
Jak widać na poniższym obrazku http://scr.hu/36c3/u6vpy pet który jest na końcu niczym się nie wyróżnia od innego gracza. Wielu mi nie wieży że to pet. Myślę że nie będzie złym pomysłem wyróżnienie peta nieco innym kolorem niż gracza. Inna sprawa to kolumna prestiżu i honoru, które pewnie i tak nie działają albo ja o czymś nie wiem. Zastąpiła bym je po prostu poziomem gracza. To była by bardziej przydatna informacja. _________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
|
22 Paź 2015, o 16:37 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Paź 2015, o 20:50 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy Nick w grze: PyskattY |
Dobry pomysł, ewentualnie można jeszcze profesje dodać
|
|
22 Paź 2015, o 16:57 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 120 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |