Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Event Sana
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Kwi 2015, o 23:47 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Mosiadz |
jak pasek na zabicie wyrodków dochodzi do końca to nikt ich nie atakuje, czemu?
Bo każdy chce łapać Sane... Zróbcie z tym porządek, jak pasek dochodzi do końca to jak zostanie zabity ostatni wrodek niech sana ma na resp 30-50 sekund bo ten event może trwać ciągle bo każdy chce ją złapać |
23 Paź 2015, o 07:35 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Nie może trwać ciągle. Jeżeli nikt nie zabije ostatniego wyrodka konicznego do zaliczenia etapu, czas się skończy i event będzie nieudany więc nikt Sany nie zabije.
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
24 Paź 2015, o 08:32 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Kwi 2015, o 23:47 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Mosiadz |
hmm. oto mi właśnie chodzi, nikt nie chce zabijać ostatniego wyrodka bo każdy złapać sane chce.
|
24 Paź 2015, o 10:05 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ale ktoś to musi zrobić bo etap nie będzie zaliczony...
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
24 Paź 2015, o 13:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
Autor tematu wyjaśnił problem i zaproponował rozwiązanie, a wy się czepiacie tego, że napisał ciągle...
Dobrym pomysłem jest ustawienie czasu na pojawienie się Sany tak jak to jest w przypadku Obserwatora. Dorzucę podobny temat o daily eventach: viewtopic.php?f=121&t=41881&hilit=Eventy _________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
24 Paź 2015, o 13:59 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 115 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |