Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA]Pety widoczne na mapie
[IDEA]Pety widoczne na mapie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Bede za jeśli ten pomysł wprowadzi możliwość dołączania do peta gdy uciekniemy (np insta mario)
|
|
21 Lis 2015, o 20:45 |
|
|
Chodząca legenda
|
Skoro nie argument lagow to argument czytelnosci na mapie. Zbierze sie cala mapa graczy, do tego widoczne pety i wez kogos w tym tlumie znajdz chociazby do handlu. Juz teraz przechodzac przez alaril widac spora ikosc postaci na mapie. Jak dojda pety to w ogole nie bedzie mozna nikogo odnalezc.
|
|
21 Lis 2015, o 22:33 |
|
|
Uczeń Heremona
|
DevV napisał(a): Skoro nie argument lagow to argument czytelnosci na mapie. Zbierze sie cala mapa graczy, do tego widoczne pety i wez kogos w tym tlumie znajdz chociazby do handlu. Juz teraz przechodzac przez alaril widac spora ikosc postaci na mapie. Jak dojda pety to w ogole nie bedzie mozna nikogo odnalezc. W "czy de" gdzie na jednym serwerze będą grać gracze z pięciu (!) starych serwerów tłumów nie będzie i da się znaleźć każdego bez problemu? Naprawdę, są lepsze powody by nie realizować tego pomysłu. |
|
21 Lis 2015, o 22:56 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
A ja dam inny argument...
Jeśli idziemy w PT widać tylko postać prowadzącego, reszta jest tak jakby niewidoczna, a nie pielgrzymka 4 osób idących za prowadzącym graczem, to dlaczego pet ma być lepszy? Ale nawet nie mówię o Alarilu czy Keme... weź się zorganizuj z wypadem na v1/2 jak pod magazynami, nie ma metra kwadratowego wolnej mapy bo wszędzie stoją gracze i pety, a tak sobie jest jak teraz i stoi kilkunastu samotników i z 3-4 PT i jest w miarę przejrzyście. i jak mamy wyłączonego peta to co? Zostaje w miejscu wyłączenia? Stoi sobie przywiązany do płotu gdzieś na innej mapie? a po aktywacji przybiega z oddali? _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
21 Lis 2015, o 23:14 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ehh powiem to samo co pwiedziałem chwile temu innemu graczowi, nie wysilajcie się ludzie, nie myslcie nad tym jak popawić tą gre bo tylko szkoda waszego cennego czasu. Ile z tych tysiecy pomysłów jakie się tu pojawiły na forum wesło do gry? kilka i to taie które coś wprowadzały do gry ważnego czyli zmiana platyny na konto na platyne w skrzynkach, % naładowania rarkow itd.
Takie pomysły to "pomysł smieć" który tylko jest po to aby gracz myśłał "wprowadzą moja zmiane napiszą, ze to ja i bede znany dostane plate i może dostane sie do ekipy" guzik prawda, powiem szczerze to nie wiem czy jest ktoś po za Devem kto zaglada do tego działu... Pozdrawiam _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
|
22 Lis 2015, o 02:08 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
P.S. jako socjolog z wykształcenia tylko mogę dać maleńki + za zastosowanie 5cio stopniowej skali ocen, ale i tak zastosowana jest błędnie... ale nie chce mi się tutaj robić wykładu na temat skali Likerta i jej znaczenia w statystycznej ocenie pewnych zjawisk...
P.S. nie z przymiotnikami piszemy łącznie rzesz do... niepotrzebny!!!! Twoja polonistka przewraca się w grobie (w grobie, bo już dawno padła na zawał) @Steevy jak dla mnie takie pseudo-pomysły to ciekawy sposób na podbicie ilości postów na forum, bo wnosi faktycznie niewiele... Pifko dostałeś w innym temacie za całokształt;] Tu riposta była zbyt mało kąśliwa;] P.S. widziałem już wypowiedzi HMa w pomysłach, więc nie tylko DeV tu zagląda^^ _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
22 Lis 2015, o 02:57 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 109 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |