Strona 4 z 4 |
[ 35 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Male Wendigo", czyli harpie na plaskowyzu
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Czy tylko ja widze, ze ekipa podchodzi z zalozeniem do graczy:
"Graj jak najdluzej i najczesciej ale nie rob za wiele" Harpi malo, graczy wielu - to sobie poczekajcie Niski drop - wiecej chodzcie, my mniej stracimy Myle sie? |
|
8 Gru 2015, o 13:52 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Po dzisiejszym updacie czytałem same superlatywy w temacie respu harpii.
|
|
8 Gru 2015, o 14:05 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Tak, mysle, ze problem harpii zostal na te chwile rozwiazany, czy raczej zaspokojony.
Mozna go zakonczyc. _________________ -Co to jest czasoprzestrzeń w wojsku? - Gdy chorąży powie "sprzątaj korytarz od tego miejsca aż do obiadu". |
|
9 Gru 2015, o 10:26 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Ano są harpie
Piękna sprawa. Pozdrawiam panów dyskutantów usiłujących mi wmówić ze gra jest tylko dla nołlajfow. Okazuje się, ze gra możne być dla wszystkich. Przy odrobinie chęci rzecz jasna. Podziękował w imieniu pogrywających wieczorami. _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
|
9 Gru 2015, o 11:26 |
|
|
Duma Forum!
|
kerklis napisał(a): Pozdrawiam panów dyskutantów usiłujących mi wmówić ze gra jest tylko dla nołlajfow. Okazuje się, ze gra możne być dla wszystkich. Przy odrobinie chęci rzecz jasna. Oczywiście, że może i wprowadzone rozwiązanie zachowuje proporcje i jest tym skuteczniejsze im bardziej ludny serwer lub większe godziny szczytu. Nie zmienia to jednak całej logiki - to jest zarobek, który ma się wiązać z określonym wysiłkiem. I ten wysiłek będzie się rozkładał proporcjonalnie na różnych uczestników zabaw z harpiami. |
|
9 Gru 2015, o 15:51 |
|
|
Strona 4 z 4 |
[ 35 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 112 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |