Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ubierajka dla postaci.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Wpadłem na pomysł o możliwości zrobienia osobnej strony bądz dodatku do forum.
A chodzi mi o to że można by było zrobić stronę z postacią na środku a wokół niej itemy/rary/psychorary/epiki/sety po przydzielane do kategorii np. Hełmy: Martumal Grzebień Ishelm itd. Zbroje: Bartaur Brunnle itd. -------------------------------->>>> [Goła Postać bez itemków] Buty: Czengsvesy Moczary Jeroszki itd. Bronie białe: Derengil Rolrak Tasak itd. Proszę bardziej doświadczonych i aktywniejszych graczy/GM'a/MOD'a o rozparzenie pomyslu Miłego dnia. |
|
19 Gru 2015, o 13:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Chodzi Ci o coś takiego? http://taernsymulator.webcri.net/
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
|
19 Gru 2015, o 14:28 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Hmm też chciałbym takie cuś do morfów . Chodzi mu o wygląd a nie staty zapewne
_________________ |
|
19 Gru 2015, o 15:08 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
ProfesyjnaProfa - szukałem tego symulatora dobry miesiąc i nie mogłem znaleźć. Wielkie dzięki
Ubierajka - jeśli chodzi o okienko z wyglądem przedmiotów to jestem na nie, nigdy nie było to potrzebne i jakoś nie pasuje mi do Taernu. _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
|
19 Gru 2015, o 17:31 |
|
|
|
Odrobina kreatywności i wyobraźni pomogą Ci zmorfować ubranko zgodnie z Twoimi oczekiwaniami.
Po co jakieś namiastki modelowe jak i tak w efekcie na hlvl będziesz wyglądał jak większość graczy...czyli jak papużka, albo jakbyś ubierał się u Jacykowa. |
|
19 Gru 2015, o 18:17 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mroku: dokładnie o to mi chodzi , np. 1 lvle chciałyby zobaczyć jak będą wyglądać i się zmotywować do wbicia tego hlvl ( przynajmiej zemna tak działa xD ).
No ale jeśli większość uważa ze ten pomysł jest słaby to po prostu usunę się w cień. PS. Miłego dnia i rarków |
|
20 Gru 2015, o 10:45 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie słuchaj ich to jest sensowny pomysł + dla ekipy bo osoby by kupowały plate na morfy?? i dla graczy bo by mogli sobie dobrać morfy i kupić
_________________ |
|
21 Gru 2015, o 09:41 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ja tam wole symulator umiejętności coś takiego.
|
|
28 Gru 2015, o 22:13 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 127 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |