Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kochane pety
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Z kolei questy lub zlecenia dla petów to nie jest zły pomysł mogłyby być takie ale na innej zasadzie tzn.
-Utorski szpieg porwał ci peta odzyskaj go(na czas zlecenia oczywiście nie możemy korzystać z peta, a warunkiem jest posiadanie peta) -Twój pet za sprawą czaru złego maga obraca się przeciw tobie(trzeba by było pokonać swojego peta, a potem maga) -Q lub DQ mógłby opierać się na tym, że pet nam nagle zdziczał i musimy go znów oswoić brałoby się to od Wilczego i zbierało składniki do eliksiru, za pomocą którego moglibyśmy znów go oswoić. |
|
8 Sty 2016, o 22:00 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Voliene napisał(a): Nie podoba mi się. Wtedy tak naprawdę pet stanie się naszą postacią, głównym bohaterem. Już są rary, teraz rundy, może jeszcze dodacie historię petów, możliwość bycia zwierzakiem i rozmowy, dialogi między zwierzakami. Może jeszcze ślub zwierzaków. Główną postacią jesteś ty, nie twój zwierzak. Wtedy kupienie peta, byłoby dokupieniem drugiej postaci. On ma nam pomagać, ale nie przejmować nas. i tak powstaly podklasy wyslij drygowi na poczte ze tez on na to nie wpadl . _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
|
9 Sty 2016, o 03:01 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jako gracz lubujacy się bardziej w samotnym farmieniu bossów uważam że nie powinno się bardziej rozbudowywać możliwości petow. Niektóre kombinacje petow pozwalają na bicie bossów praktycznie w pojedynkę co niszczy wedlug mnie ideę tej gry. Wyprawy są o wiele bardziej ciekawe.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka |
|
9 Sty 2016, o 11:55 |
|
|
|
Pomysł głupi wg mnie bo nie wejdziesz petowi do mózgu i nie będziesz nim kierował.Dawniej myślałem żeby założyć podobny temat ale skoro Ty napisałeś to nie będę tworzył nowego tematu i napiszę tutaj.
Skoro pety mają rary a nawet psycho rary to może by stworzyć dla nich i epika lub nowy psycho nie dodawałby nowego stylu gry lecz umożliwiałby rozkaz petu kogo ma atakować.Co o tym sądzicie myśle że byłoby to lepsze niż sterowanie petem jak własną postacią _________________ Życie to jedna wielka gra RPG tylko bez możliwości wczytaj/zapisz. Nie łudź się że walka zależy od twoich umiejętności tu rządzą PROCENTY. |
|
9 Sty 2016, o 15:38 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Maksgrives napisał(a): Z kolei questy lub zlecenia dla petów to nie jest zły pomysł mogłyby być takie ale na innej zasadzie tzn. -Utorski szpieg porwał ci peta odzyskaj go(na czas zlecenia oczywiście nie możemy korzystać z peta, a warunkiem jest posiadanie peta) -Twój pet za sprawą czaru złego maga obraca się przeciw tobie(trzeba by było pokonać swojego peta, a potem maga) -Q lub DQ mógłby opierać się na tym, że pet nam nagle zdziczał i musimy go znów oswoić brałoby się to od Wilczego i zbierało składniki do eliksiru, za pomocą którego moglibyśmy znów go oswoić. Bardzo ciekawy pomysł, jestem za _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
|
9 Sty 2016, o 16:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Co do taktyk
Nie. Czemu? Nie moga zastapic gracza! Co do leczenia motyla zgadzam sie czasami nie leczy ale moze 2rundy mysli kogo leczyc? Co do Q dla petow najbardziej za jeden Q na 10lvl peta Co do epika dla peta tak ale wtedy bylyby znowu 2epiki defensywny z leczeniem/bufami dla np (motyla) I ofensywny z atakami/debufami dla np (plox) Tylko taki epik ofensywny z husarionem fawalby mega polaczenie dlatego wymagania na epik dla peta dawalbym na tak 75lvl peta Mam nadzieje ze moja opinia cos pomogla _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
9 Sty 2016, o 17:29 |
|
|
Rejestracja: 10 Sty 2016, o 21:57 Posty: 12 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Loroksvd Serwer: Tolnor |
Pomysł głupi, ponieważ pety są żywymi istotami i mają swoje humorki
A tak na poważnie to zrujnowałoby to całą strukturę gry. Połączenie watahy, rarów i taktyki dla petów sprawia, że pet może spokojnie zastąpić graczy. A jest to gra multiplayer |
|
10 Sty 2016, o 22:45 |
|
|
|
Więc żeby nie wpłynęło to drastycznie na grę można ograniczyć możliwość taktyki tylko do jednego peta, w dodatku występującego na polu bitwy bez drugiego zwierzaka. Czyli jeśli mamy watahę, to żeby sterowanie działało, trzeba będzie wyłączyć jednego peta. Będzie to swego rodzaju alternatywa dla watahy: albo armia bezmózgów, albo jednoosobowa ( a raczej jednopetowa ) obstawa. Taktyka 1 byłaby nabywana wraz z watahą na 1, wybór przeciwnika na 3 i taktyka 2 przy watasze na 5 (przykładowo). Poza tym wolałbym aby grupa na jakiegoś bossa składała się z 4 graczy i jednego sterowanego peta, bo pet nigdy Cię nie obrazi, nie napisze "spier*alaj" albo "ku*wa ty nobie!" lub też wspomnianego przeze mnie w innym temacie, znanego odwołania do mamusi, czyli "twoja stara... ". Poza tym pet nie będzie nigdy na afku, ani nie opuści gry przez nagły napad sraczki...
A takie rzeczy się zdarzają, co może zepsuć innym zarówno wyprawę jak i opinię o graczu. Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka |
|
12 Sty 2016, o 02:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Z tym atakiem sra... przegioles ale reszta ok. Moze lepiej bedzie poprostu stworzyc te epiki :/
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
|
13 Sty 2016, o 20:36 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 123 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |