![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomarańczowe pole
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Sty 2013, o 17:09 Posty: 10 Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Sfafik ![]() |
Yo,
Nie wiem czy temat był czy nie, jak tak to sory ^^, ale wracając do tematu pola pomarańczowego. Co dawałoby takie pole? Otóż można by było na nim odpoczywać jak na czarnym, działał by pump jak na czerwonym, ale nie można by było uciekać z walki jak na fioletowym. Nie raz widzimy jak ktoś atakuje kogoś na czarnym, i hopa do niego 4 znajomych, ludzie uciekają z walk, a tutaj nie mogli by uciec, a walki 2v1 (a co dopiero 5v1) były by praktycznie nie możliwe z uwagi na pumpa. Co myślicie ^^? _________________ Never Give Up... |
26 Sty 2016, o 01:39 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Sty 2016, o 09:30 Posty: 114 Miejscowość: (...) Podziękowano: 69 razy Otrzymanych podziękowań: 57 razy Nick w grze: EsH Serwer: Tolnor ![]() |
Po glębszym zastanowieniu się mogę stwierdzić, że to nie ma sensu. Niby gdzie byłoby takie pole? Ochrona PvP by tam działała?
Po co mieszać nowym graczom jeszcze bardziej w głowach? Teraz już i tak muszą przyzwyczaić się do koloru pól. _________________
Spoiler:
|
26 Sty 2016, o 10:37 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 13 Gru 2013, o 16:25 Posty: 7 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Wyczuwam, że autor tematu nie raz został ubity na czarnym pod kemenak 1v5
![]() _________________ ̶L̶a̶r̶k̶a̶s̶ Tolnor |
26 Sty 2016, o 10:55 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Lut 2015, o 21:13 Posty: 8 Miejscowość: Śrem Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Gibb ![]() |
Ja to bym chciał aby w całym taernie było fioletowe pole.
![]() ![]() |
26 Sty 2016, o 12:18 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Sie 2013, o 14:11 Posty: 174 Miejscowość: Miasto Podziękowano: 233 razy Otrzymanych podziękowań: 65 razy Nick w grze: Voliene Serwer: Tolnor ![]() |
FmD napisał(a): Ja to bym chciał aby w całym taernie było fioletowe pole. ![]() ![]() Ja to bym chciał abyś wyleciał z gry z na łeb na szyję. _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
26 Sty 2016, o 18:21 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Lut 2015, o 21:13 Posty: 8 Miejscowość: Śrem Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Gibb ![]() |
Ale dlaczego na niegrzecznie?
|
26 Sty 2016, o 19:17 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 25 Sty 2013, o 17:09 Posty: 10 Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Sfafik ![]() |
kysiu811 napisał(a): Wyczuwam, że autor tematu nie raz został ubity na czarnym pod kemenak 1v5 ![]() Nie ukrywam, kilka razy tak, tam to normalka, ale nie przeszkadza mi to i jakos o to nie placze specjalnie ![]() ![]() _________________ Never Give Up... |
26 Sty 2016, o 19:42 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Sie 2013, o 14:11 Posty: 174 Miejscowość: Miasto Podziękowano: 233 razy Otrzymanych podziękowań: 65 razy Nick w grze: Voliene Serwer: Tolnor ![]() |
FmD napisał(a): Ale dlaczego na niegrzecznie? ale to wcale nie jest niegrzeczne _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
26 Sty 2016, o 21:18 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |