Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ceeeny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witajcie!!!
Piszę, żeby skonsultować z wami pewien pomysł. Czy nie sądzicie, że ceny raków na morane/lugusa są zbyt wysokie? Według mnie cena raków powinna wynosić 500k gdyż właśnie tyle dostajemy z codziennego zlecenia na kasiore. To chyba byłoby sprawiedliwe. Co o tym sądzicie? |
27 Sty 2016, o 19:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To jak dropniesz możesz sprzedać za 500k nie ma problemu
_________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
27 Sty 2016, o 21:18 |
|
|
Nawet arcan kosztuje więcej.Bez sensu.Poza tym skoro dla ciebie jest za drogo to dropnij
|
27 Sty 2016, o 21:19 |
|
Uczeń Simona
|
Raki mozna dropnac? O.o ciekawe.. Moze ktos mi powiedziec z czego lotaja?
_________________ Tak. |
27 Sty 2016, o 21:39 |
|
|
Widzę, że najwięcej do powiedzenia mają Ci którzy nawet nie wiedzą o czym mówię.
|
28 Sty 2016, o 00:37 |
|
Uczeń Simona
|
Hmmm albo sam nie masz pojęcia o czym mówisz. Zasada jest taka... Jeśli cena Ci nie odpowiada to zdobądź item sam. Ceny są odzwierciedleniem ilości sztuk "zdropionych-nieprzydatnych" do ilości chętnych na owy sprzęt. Morana to nie farmienie wieży.
Uważam że podobnie jest z durnym pytaniem o cenę epika... Nie pasuje Ci 15000kkkk bla bla bla to zdrop sobie sam. sprzedawca decyduje o cenie, nie kupujący. Oferta nie pasuje? Szukaj innej Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka @Buszcik Cytuj: Ja nie wiem jak wy to czytacie Umiejętność czytania ze zrozumieniem kłania się w pas Umiejętność kłania się w pas? XD Dobre. Jeśli autorowi chodzi o Wartość to powinien to napisać Któż to wie o co może mu chodzić Może chłopak oburzony tym, że za drogo na handlowym... Gdybam gdybam Podobnie przyjęli to poprzednicy. Ostatnio edytowany przez Arlph, 28 Sty 2016, o 11:36, edytowano w sumie 1 raz |
28 Sty 2016, o 01:22 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja nie wiem jak wy to czytacie
Umiejętność czytania ze zrozumieniem kłania się w pas do autora tematu: Ceny raków nie zmniejszymy. @Arlph |
28 Sty 2016, o 01:56 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Gru 2012, o 05:57 Posty: 4 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: LinkinParkx |
Wg mnie cena nie jest wysoka w stosunku do ceny rarów jakie dropią z luga czy morki , no może poza Cierniem.
_________________ Chomik na płaskim!!! AAaa nie to śnieg. |
28 Sty 2016, o 11:15 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tu chodzi o RAKI wspinaczkowe do wejścia na Morane/Lugusa, które kosztują 1kk.
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
28 Sty 2016, o 15:38 |
|
Uczeń Heremona
|
Nikt nikomu nie każe kupować raków za 1kk - co 3 dni są za darmo.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
29 Sty 2016, o 13:45 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |