NashVille napisał(a):
Wciąż wychodzi niebotyczna suma około 1kkk 800kk i 2k paczek, przyciąganie samo z pół godziny zajmie.
@edit
I tak jak Alien pisał kto o zdrowych zmysłach jest w stanie tyle wydać. Już sobie wolał odłożyć i z przyszła żoną i dziećmi na jakieś wakacje wyjechać. No chyba że bym 6 w totku strzelił to może byłbym w stanie wydać 7tys na grę, ale z taką sumą pieniędzy każdemu się w głowie przewraca.
Tapatalk 5.7.0
Widzisz, tutaj i ja i Ty myślimy podobnie, nie mniej chciałem w prosty sposób pokazać jak bardzo taka zmiana ułatwia grę: przeliczyłem to na złotówki.
Założyłem że zmienić profesję chciałby gracz 120 lvl+, który ekspił swoją postać od zera przez rok po cztery godziny dziennie. No ale ciężko logować tak dzień w dzień, więc powiedzmy udało mu się w ciągu roku "wyrobić normę" przez 300 dni.
300 x 4 = 1 200 godzin
Pracując dodatkowo przez ten czas, przy stawce 10 pln/h zarobiłby 12 tysięcy złotych.
7 na reset, a 5 na eq pod nową klasę postaci czy kamyki dla peta.
Wszak czas to pieniądz.
P.S
Nie bardzo rozumiem sens kupowania platyny za złoto. Zbieranie złota jest po prostu nieefektowne w porównaniu do sprzedaży platyny pod względem utraconego czasu.
No chyba że na highlvl jest jakieś zlecko gdzie można zarobić ~2kk na godzine. Nie wiem, nie znam się, nie bywam.
@ Nephalem
Wiem że są różne poziomy zarobków, wiem też że ludzie są leniwi. Jeśli kogoś nie byłoby stać na wydanie real kasy może pykać ogniwa i za to kupować platynę. To że jest to mało opłacalne to inna kwestia.
I żeby nie było: na grę wydałem do tej pory równowartość JEDNEGO dobrego piwa. Traktuję grę jako zabijacz czasu, zamiast spać czasem sobie pogram. Nie mam ciśnienia więc i platyna mi nie potrzebna