Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Recenzja
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Gotha napisał(a): Voliene napisał(a): Według mnie i tak w Taernie jest mało takich wstrętnych osób. W pełni się zgadzam. Mam porównanie chociażby z World of Tanks (grałem trochę). Tak jak grasz artą i umiesz nią grać to praktycznie na każdej bitwie mogą paść wyzwiska i prowokacje W Wocie według mnie można znaleźć jeszcze lepszych graczy. Można nawet się zaprzyjaźnij z zagranicznymi sąsiadami. Nie żebym coś reklamował, ale w Wocie na graczy nie narzekam. _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
|
20 Kwi 2016, o 21:25 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Voliene napisał(a): Gotha napisał(a): Voliene napisał(a): Według mnie i tak w Taernie jest mało takich wstrętnych osób. W pełni się zgadzam. Mam porównanie chociażby z World of Tanks (grałem trochę). Tak jak grasz artą i umiesz nią grać to praktycznie na każdej bitwie mogą paść wyzwiska i prowokacje W Wocie według mnie można znaleźć jeszcze lepszych graczy. Można nawet się zaprzyjaźnij z zagranicznymi sąsiadami. Nie żebym coś reklamował, ale w Wocie na graczy nie narzekam. Ja też nie narzekam tylko podałem przykład, że w każdej grze nawet odbiegającej tematycznie i gatunkowo od Taernu trafiają się gracze, którzy wyzwiskami i prowokacjami próbują coś ugrać. Mam kilkanaście powtórek, w których narzekali, klęli i wyzywali gracze zarówno polscy jak i zagraniczni. (Nie liczę pobitewnych czatów prywatnych, gdzie często również lecą wiązanki, że aż uszy puchną) _________________ Serwer Hc: Sheed na zawsze |
|
20 Kwi 2016, o 21:41 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
A, ok trochę cię źle zrozumiałem na początku, sorry
I się zgadzam, w każdej grze byli "wstrętni gracze" są i będą i jaka by to nie była gra zawsze tak będzie. _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
|
21 Kwi 2016, o 20:38 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 20 Kwi 2016, o 23:03 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: MrVendetta Serwer: Tolnor |
Jak widzę że ktoś mi ubliża albo stara sprowokować wtedy robię SSa i wysyłam do ekipy, najlepszym sposobem na zdenerwowanie toksycznego gracza jest olewanie go
_________________ Taa... Nigdy się nie nauczą. |
|
30 Kwi 2016, o 14:49 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nezorf napisał(a): najlepszym sposobem na zdenerwowanie toksycznego gracza jest olewanie go Ten sposób zawsze najlepszy. Polecam _________________ Serwer Hc: Sheed na zawsze |
|
30 Kwi 2016, o 15:39 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |