Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
..
Ostatnio edytowany przez VitalyiI, 9 Wrz 2018, o 10:24, edytowano w sumie 1 raz |
|
6 Lip 2016, o 12:34 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ekipa raczej nie zgodzi się na ten pomysł ponieważ w jakimś celu została wprowadzona ta blokada. Wcześniej nie trzeba było czekać 2 dni.
W czym by to pomogło postaciom turniejowym? Jak podajesz jakiś pomysł to go rozwiń. _________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
|
6 Lip 2016, o 12:48 |
|
|
Chodząca legenda
|
Cytuj: W czym by to pomogło postaciom turniejowym? _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
6 Lip 2016, o 18:06 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
.
Ostatnio edytowany przez VitalyiI, 9 Wrz 2018, o 10:24, edytowano w sumie 1 raz |
|
6 Lip 2016, o 23:02 |
|
|
|
VitalyiI napisał(a): a ja słyszałem, że chodziło o pety ;o zdecydujcie się.. Cytuj: między innymi Cytuj: między innymi Cytuj: między innymi a nawet jeśli chodziłoby głównie o pety to znaczy, że postacie turniejowe mają mieć samowolkę? wbijają do gildii na 3 godziny zeby mieć bufki i nara. |
|
7 Lip 2016, o 01:01 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
A ja troche pod innym kątem.. Turnieje z nieba nie spadają. Zwykle rozpiska jest podawana na tyle wcześnie, że masz przynajmniej 4-5 dni do pierwszego turnieju i czas na zorganizowanie sobie tej gildii dla turniejówki. No chyba, że ktoś jest zwyczajnym leniem i robi tak jak 20% serwera - szuka wszystkiego w tym składu w dniu turka (i zapomina wyjść z jakiejś gildii)
Wysłane z mojego HUAWEI Y550-L01 _________________ Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć. VD 126 |
|
7 Lip 2016, o 06:44 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |