Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Opcja ducha.
Opcja ducha.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jestem na nie. Taki "bot" do gry nie jest potrzebny. Zniszczy to klimat gry.
Ares moja opinia jest taka, że takie komentarze możesz dla siebie zachować to nie temat o Mrocznej. |
13 Lip 2016, o 11:15 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Zasiadanie jest nie dobre, ale bot do gry już tak. Logika Mrocznej zabija moją wiarę w ludzi.
|
13 Lip 2016, o 11:22 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ares napisał(a): czy mi się zdaje czy Mroczna ma zamiast to coraz mądrzejsze posty to idzie w odwrotnym kierunku i jak by głupieje, Może nie tylko ja mam takie odczucie jesli ktoś ma podobne niech wyrazi swą opinię Ja znam kilku ludzi co dodało ją do listy wrogów Cytując : "by uniknać 50% głupich postów na forum" |
13 Lip 2016, o 11:57 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł zły, ale Ona w przeciwieństwie do Was potrafi przyznać się do pomyłki o nieomylni.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
13 Lip 2016, o 12:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Taki "legalny" bot zniszczył by tylko jeszcze bardziej klimat tej gry. Pomimo tego w Taernie jest limit lvl- nagle xxxx ludzi dobija lvl(brak eq i idź z takim na bossy[oczywiście są i tacy co to eq niepełne mają, ale jak 5 takich osób w pt się trafi? Oczywiście lata się czasem z osobami które owego eq nie mają- Patrząc po mojej postaci np mam full eq a na niektóre bosy nie chcą brać bo "długo","wolno" ]) Jak myślisz jak wpłynie to na grę i graczy, kasa z takiego bocenia nie pozwoli na zakup itemków itp.
Jak dla mnie pomysł troszkę nieprzemyślany, ale każdy pomysł nie jest zły. Czekam na kolejne Twoje pomysły. Pozdrawiam _________________ Spoglądam śmierci w oczy...śmiejąc się jej w twarz... Postacie s2: Darcy/EvilQueen Postać s5: Asione |
13 Lip 2016, o 14:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
ty wes jej nie kuś bardziej
Już kiedyś siedzieli nad alfa i sprawdzali czasy bicia:D Więc wiesz temat troche nie trafiony _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista Ostatnio edytowany przez Ares, 13 Lip 2016, o 14:35, edytowano w sumie 1 raz |
13 Lip 2016, o 14:22 |
|
Współpracownik Gnarla
|
A może wystarczy po prostu zezwolić na używanie botów, bo według mnie to to samo
PS Mroczna niedługo wpadniesz na genialny pomysł. _________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
13 Lip 2016, o 14:27 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |