Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
delikatna zmiana lucznika
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Z tego co mi wiadomo to UC zadaje obrażenia obuchowe, lecz tu mogę mieć błędne informacje. Aha i będę czepialski autor tematu pisze "delikatna zmiana łucznika". Zmiana umiejętności na inną nie jest delikatną i w 3 pomyśle chcesz VooDoo zmieniać.
Tapatalk 5.7.0 _________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
16 Sie 2016, o 06:16 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tak. Uderzenie cienia zadaje ileś tam % (chyba 30) obrażeń obuchowych.
A co do łucznika i zaproponowanych zmian to tak sobie myślę, że skoro chcecie cios sztyletu, to możecie po prostu podnieść umkę "zwykły atak". W walce strzelacie po czym zamieniacie na sztylet czy mieczyk broń i siekacie wręcz. No i już sprawa pomysłu załatwiona xD _________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa! |
16 Sie 2016, o 21:38 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 12 Wrz 2015, o 21:52 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Terrqu Serwer: Tolnor |
Dobry pomysł
|
17 Sie 2016, o 00:38 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |