Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Grupa na steam
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Zauważyłem że spora ilość osób grających w Taerna gra również w gry typu Cs,Dota,lol.
Przeszukałem neta i nie znalazłem aby istniała jakaś oficjalna grupa większa niz 5 osobowa taernijskiej społeczności na steam. Czemu by nie założyć takiej grupy ? W takiej grupie można by poszukać ludzi np.: do mixa w cs, gdzie w tej chwili dzięki nowej aktualizacji można grać z ludźmi nie mając ich w znajomych, a będąc razem w tej samej grupie. Zawsze lepiej zagrać z polakiem niż z ruskiem _________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
2 Gru 2016, o 13:22 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Za to są grupy i strony na fb ^^
Sam prowadzę jedną grupę z 500+ osob _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
2 Gru 2016, o 13:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie korzystam ze steam, ale... dlaczego proponujesz powstanie takiej grupy zamiast samemu ją założyć i zaproponować udział innym? Łatwo jest zwalać robotę na innych, niż samemu się za coś wziąć jak Galajus właśnie prowadzący własną grupę na fb i solidnie zasilający YT filmami z taerna.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
4 Gru 2016, o 14:40 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hej. Nie ma takiej grupy głównie przez to, że nie ma nas na Steamie. Nie wykluczamy jednak założenia takowej, gdy wejdziemy z Taern: Broken Ranks
|
9 Gru 2016, o 12:43 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |