Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
android
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Wrz 2016, o 17:24 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: merlinmag Serwer: Tolnor |
czy taern bedzie na urzadzenia android?
|
|
24 Paź 2016, o 17:24 |
|
|
Uczeń Simona
|
Już jest, wystarczy odpowiednia przeglądarka.
@Yambo Oficjalnie, czy nieoficjalnie, dostępny jest Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka _________________ Łuk 124, Dr 90, Sh 88, Vd 76 ~Tolnor Ostatnio edytowany przez Ahamenum, 25 Paź 2016, o 00:29, edytowano w sumie 1 raz |
|
24 Paź 2016, o 18:18 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
@up
To ze jest przeglądarka obsługująca taern nie znaczy ze oficjalnie taern jest dostępny na androidy. @top Tak, będzie apka wraz z 3D. |
|
24 Paź 2016, o 22:04 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Puffin browser po prostu obsługuje flasha i ogarnia taerna, ale nie jest do niego dostosowany i mi np słabo się gra mimo 5 calowego ekranu, ale jak napisał Yambo zapowiadany jest wraz z klientem 3d na PC również ten na androida i iOS z dostosowaną rozdzielczością itd.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
25 Paź 2016, o 07:38 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Wrz 2016, o 17:24 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: merlinmag Serwer: Tolnor |
ok dzieki wszystkim za odpowiedz o to ze przez przegladarke to wiem ale kiepsko sie gra wole oficjalna
|
|
20 Gru 2016, o 19:10 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |