Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zablokowanie itemu przed wyrzuceniem/sprzedaniem
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
W takim razie to już wyłącznie Twoja wina, gdy wyrzucisz bądź sprzedasz u npc jakiś przedmiot, którego nie chciałeś, to spowodowane to będzie tylko i wyłącznie Twoją nieuwagą.
|
|
11 Lut 2017, o 16:51 |
|
|
|
smilodon napisał(a): Jak ktos wyrzuca sporo tych smieci to robi to szybko i raczej nie czyta tej formulki a przy sprzedawaniu nie kazdy patrzy ile kasy dostanie. Po sprzedaniu wyswietla sie to na zolto na bocznym ale wtedy jest juz za pozno Nie musiałbyś jej czytać, sama długość byłaby inna, można nawet ogarnąć, że kluczowe wyrazy typu "legendarny" bedą na capslocku. a co do drugiej sprawy: |
|
11 Lut 2017, o 18:16 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Podoba mi się pomysł wprowadzenia zabezpieczeń przed nieumyślnym straceniem przedmiotu, sam kiedyś sprzedałem pierścień z resami. Ale jeśli miałoby to dojść do realizacji to tylko w wersji Seby, czyli:
- dodatkowe ostrzeżenia przed sprzedaniem podpisanego przedmiotu/rara/epiku/setu w sklepie - dodatkowe ostrzeżenia przed wyrzuceniem podpisanego przedmiotu/rara/epiku/setu ThePoofiixx napisał(a): W takim razie to już wyłącznie Twoja wina, gdy wyrzucisz bądź sprzedasz u npc jakiś przedmiot, którego nie chciałeś, to spowodowane to będzie tylko i wyłącznie Twoją nieuwagą. Serio ? Ja zawsze wtedy uważałem, że winna jest ciotka Penelopa! |
|
12 Lut 2017, o 04:23 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |