Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Cofanie morphu
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Maj 2014, o 13:23 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Ryunokasama Serwer: Tolnor |
Moja propozycja jest następująca
Żeby przy ulepszaniu zmorphowanego przedmiotu był gdzieś obok okienka taki przycisk,który po kliknięciu powoduje cofnięcie morphu:) Oczywiście kosztowało by to tyle co sam morph,50 platy:) |
|
26 Lut 2017, o 20:45 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
"Kupie skina bo jest tani, będę go nosić a jak będzie droższy to go sprzedam."
Jestem na nie. _________________ Aby utrzymać mroczny klimat gry zróbmy skiny prosiaczka i lisa dla petów. Na wiosnę w październiku. |
|
26 Lut 2017, o 21:04 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Maj 2014, o 13:23 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Ryunokasama Serwer: Tolnor |
orada napisał(a): "Kupie skina bo jest tani, będę go nosić a jak będzie droższy to go sprzedam." Jestem na nie. Ale my nie odzyskujemy zmytego skinu Przykład:używamy tej opcji do obdartusów ze skinem trihelu,w efekcie końcowym zostają nam tylko obdartusy o nie zmienionym wyglądzie:) |
|
26 Lut 2017, o 21:47 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Gdyby się okazało że wygląd sprzętu w 3D mocno się różni od obecnego mogłoby to być użyteczne. Myślę że spoko pomysł, tym bardziej że byłby to dodatkowy sposób wydawania platyny, który nikomu nie da argumentu pt. "pay to win".
26 Lut 2017, o 21:54 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Lip 2016, o 20:11 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Serwer: Tolnor |
jestem za tak bo nie raz mi dziewczyna na konto wbiła i porobiła paskudne skiny a potem wydawać pl na doprowadzenie do oryginalnego stanu eq xd
_________________ Zawodowy oracz |
|
2 Mar 2017, o 22:09 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Reactives napisał(a): jestem za tak bo nie raz mi dziewczyna na konto wbiła i porobiła paskudne skiny a potem wydawać pl na doprowadzenie do oryginalnego stanu eq xd wiesz, że to się nazywa zasiadanie i powinieneś dostać bana na to konto? Nie shackowała Cię tylko weszła, a więc udostępniłeś jej hasło, czyli złamałeś regulamin. A co do pomysłu, nie widzę sensu - jak wolisz wygląd sprzed morpha kup ten item i morphnij z powrotem. Ty źle ustawiłeś wygląd to presta jest po Twojej stronie. _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
2 Mar 2017, o 22:20 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |