Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana profesji
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
DevV napisał(a): Zmiana profesji nie bedzie nigdy dostepna. Wprowadziloby to zbyt duzo zamieszania. Ej no co Ty opowiadasz!. Zmiana płci jest możliwa a zmiana profesji nie?! . Ciężej się przerobić z murarza na tynkarza czy z mężczyzny na kobietę? _________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
|
5 Mar 2017, o 13:01 |
|
|
Chodząca legenda
|
Tak jak murarz musiałby stopniowo nabywać umiejętności tynkarskich, tak samo druid musiałby stopniowo uczyć się strzelać z łuku lub ćwiczyć mięśnie w celu podniesienia ciężkiego toporu (czyt. stopniowo levelować umki i staty, więc zaczynać od zera).
|
|
5 Mar 2017, o 14:22 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
A jak penisa przerobić na cipkę? Taka opcja jest dostępna za 100pl.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
|
5 Mar 2017, o 14:29 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wprowadziloby za duzo zamieszania hahaha a te upki wgl go nie wprowadzaja -,-
|
|
5 Mar 2017, o 14:36 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Dla mnie osoby, które chcą pograć inną postacią a kasują w tym momencie starą zwyczajnie są głupi - ja chciałem kiedyś pograć MO a miałem sh 70+ no to założyłem tego MO, a dzięki temu, że miałem sh to zamist jak idiota przetopić mu eq, żeby mieć hajs na eq dla MO po prostu na sh robiłem tylko 1 akcje dziennie - zlecko u Taisha i w ten sposób sh, którym nie grałem dał mi o wiele więcej kasy, niż przyniosłoby mi jego przetopienie. W tym momencie mam obie postacie 100+ i wróciłem do gry sh, bo to mi jednak bardziej odpowiada. Na 1 koncie można mieć aż 5 postaci i śmiało mając możliwość zlecek na hajs na tylu naraz zarobimy na kilka kompletów eq dla każdej z nich bez spin.
Dlatego nawet nie zamieszanie, co bezcelowość takiej akcji czyni dla mnie ten pomysł niepotrzebnym. @Jean w realnym świecie operacje zmiany płci trwają kilka godzin, natomiast przeszkolenia do nowego zawodu czasem i rok, a jeśli przekwalifikowanie ma nastąpić z poziomu specjalisty jednej dziedziny na specjalistę innej to studia podyplomowe to minimum 2 lata, nie licząc kolejnych 3-4 na doktorat... Bo argument DevVa z mięśniami i ćwiczeniem umiejętności mogę obalić sekundę - wystarczy pokazać dowolne zdjęcie grubaska przed i po 3 miesiącach siłowni na instagramie... No i z pewnością o ile nie przekwalifikowujemy się z barbarzyńcy na druida to nigdy nie zaczynamy od zera - z sheeda na barbę wystarczy przypakować, z sheeda na łucznika poćwiczyć celność z łuku, a jak mówią łucznicy najwięcej zależy od skupienia, które jest drugą naturą sheeda, także na dobrą sprawę i w tydzień by się dało ogarnąć, z bb na sh lub łuka kwestia poćwiczenia refleksu i medytacji, a z mo, vd lub druida na któregokolwiek z tych profesji to kwestia opanowania innego rodzaju magii, ale podstawowe zasady rzucania czarów te same... itp _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
5 Mar 2017, o 15:24 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Mhm zakladam nowa postac expie zarabiam na kasowym a potem up i co? Nastepna mam robic? Wbicie 7 postaci na 100+ nie jest chyba takie proste...
|
|
5 Mar 2017, o 15:36 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Smilonie lajf is brutal, pogódź się z tym że raz sie jest na wozie a raz pod wozem, a co do samego pomysłu mówie stanowcze nie.
_________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
6 Mar 2017, o 18:33 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
smilodon napisał(a): Mhm zakladam nowa postac expie zarabiam na kasowym a potem up i co? Nastepna mam robic? Wbicie 7 postaci na 100+ nie jest chyba takie proste... I tak i nie, bo się może okazać, że jakbyś zmienił profkę to ta nowowybrana okazałaby się do sam wiesz czego i lepiej było grać starą - a tak będziesz mógł to zrobić bez spin. _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
6 Mar 2017, o 20:51 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
już kilka razy chciałem kończyć grać dr ale zawsze po zmianach mineło kilka tygodni i przechodziło. Jak ci bb zły to nie pisz tu tylko bierz sie za tą profe która jest taka wspaniała, każda ma wady.
_________________ Taernijczyk od czerwca 2011 dr 110 (plox 104,wilczur 79) mo 61 ryc 50 bb 42 łu 18 sh 9 vd 3 |
|
7 Mar 2017, o 18:06 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |