Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Efekt odbierania PA
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Chodząca legenda
|
Na wymienionych bossach ilość odebranych PA jest większa niż w opisie umiejętności.
To, ile mob ma PA (mniej lub więcej) nie ma wpływu na to z jakiej taktyki skorzysta. Jeśli zabraknie mu PA na akcje w danej taktyce to ich nie wykona, albo wykona na mniejszą ilość PA, zależnie od taktyki. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
20 Paź 2017, o 18:19 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
@desacred
Skoro, wiem już że strateg nie zabiera 3 PA ani highlvlowym bossom, ani w pvp, to można zadać pytanie komu własciwie zabiera te 3 PA? Opiszcie sensownie jakoś tą umiejętność odnosząc się choćby do samego PVP, bo teraz z tego opisu nie wynika naprawdę nic i wprowadza graczy w błąd. Co do sztuczności odbierania PA sytuacja jest ewidentnie podejrzana (całkowicie nie zgadza się z opisem), osobiście nie widzę różnicy między strategiem rozwiniętym na 1, a na 7 na highlvlowych bossach - tyle samo fanatyków pojawi się po wbiciu stratega z różnym lvlem umiejętnosci. Zastanawia mnie czy te bossy rzeczywiście są czułe na rozwinięcie umiejętności czy tylko sam efekt odbierania PA zależy od tego czy strateg został wbity. |
|
22 Paź 2017, o 13:55 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Quis napisał(a): @desacred Skoro, wiem już że strateg nie zabiera 3 PA ani highlvlowym bossom, ani w pvp, to można zadać pytanie komu własciwie zabiera te 3 PA? . Mobowi nadal zabiera 3PA , zmiany tylko tyczyły się w pvp gdzie już Lodowa/Strateg zabiera po 2PA _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
|
22 Paź 2017, o 14:01 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
@Balitazaar
To było pytanie raczej retoryczne. Domyślem się, że moby aż po waldka rzeczywiście tracą tyle PA ile napisano. Sens wypowiedzi miał jednak przyjąć nieco inną, następującą treść. Skoro nie jestem w stanie sprawdzić ile PA ma mob przed i po wbiciu stratega/lodowej, a jestem to w stanie sprawdzić na graczu to opis powinien odnosić się chociaż do sytuacji pvp. A użycie stratega/lodowej w systemie poza pvp już powinno być oceniane objektywnie przez gracza. Obecne opisy umiejętności nie są satysfakcjonujące. |
|
22 Paź 2017, o 15:24 |
|
|
|
Jeśli założyć, że odejmowanie pa dziala tak samo jak w pvp, czyli odbiera od ostatniego ataku to i tak nie brzmi zbyt fajnie bo odjecie 1-3pa = prawie nic
|
|
22 Paź 2017, o 15:43 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |