Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Znajdowanie bugów-nagrody
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Administrator
|
kolega112999 napisał(a): Dzięki za informacje. Poza tym oprócz skinów czy platki, to można by w formie podziękowania dać m.in.: Dziele Premke Unikatowego peta - borsuk oraz nazgulica podajże są tymi petami. Dodatkowy exp? :3 Nie tylko dla postaci głównej, także i dla alta oraz petów All składniki na obroże czy auqapeta Pomnik xd :p (Zawsze to jakijś pomysł) Mięsko Klucze, mapki i te inne rzeczy potrzebne na boski :p Potki też można dać Klucze platynowe, zwoje tp itp Zapewne coś się powtórzyło i czegoś brakuje, ale i tak jest kilka pomysłów jak nagradzać graczy Epika zabrakło _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
2 Gru 2017, o 10:21 |
|
|
Inżynier
|
O ile mnie pamięć nie myli, to Batman otrzymał moba Łapkę jako peta, w zamian za poinformowanie o możliwości i sposobie wyciągania Thena z instancji komandora (i poinformował o tym tylko członków ekipy).
Problem z nagradzaniem graczy jest taki, że wielu graczy zgłasza swoje przypuszczenia (które mogą być trafne). Ostatnio gracz zgłaszał mi bug z wymianianiem eq u swoich petów. Poświęciłem trochę czasu aby to zweryfikować i nic. Taki gracz zasłużył na nagrodę (pozytywną lub negatywną)? Według mnie nie zasłużył, ponieważ wierzę, że chciał dobrze. A za tego typu błąd bym walczył o jakieś "podziękowanie" dla tego gracza (każda taka nagroda jest przyznawana przez naszych Administratorów), lub bym podziękował mu z własnej kieszeni |
|
2 Gru 2017, o 11:50 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
A może zasłużył na nagrodę? Taką jak wyjaśnienie, że z tej poszlaki nic nie wyszło, ale dziękujesz za spostrzegawczość i jeśli coś podobnego się nadarzy, to niech czym prędzej się zgłasza, a nuż widelec tym razem się uda?
Poza tym tą łapkę z mario? Tylko to takiej dodarłem :/ |
|
3 Gru 2017, o 02:16 |
|
|
|
Nagroda za wykonanie źle lub wcale określonego zadania? Jak to brzmi
Kiedyś przez pewien krótki czas był konkurs na zgłaszanie błędów w dziale z błędami. Ale ostatnio te dział się mocno zapuscil, nawet ekipa tam nie zagląda zbyt często |
|
3 Gru 2017, o 14:40 |
|
|
Inżynier
|
@kolega112999
Po krótkiej ale miłej rozmowie (mam to szczęście, że nie jestem osobą, która jest męczona na pv przez x osób i często mogę prowadzić naprawdę długie i miłe rozmowy) podziękowałem zgłaszającemu za jego czujność, sprawdzałem to o czym mówił w czasie rzeczywistym i na bieżąco konsultowałem z Nim co i jak. Każdy piszący z sensownym problemem / pytaniem (lub hipotezą), może liczyć na miłą rozmowę w luźnym tonie i według mnie na to zasługuje każdy gracz, który ma jakąś sensowną sprawę, a nie chcę zapytać, czy nie chce mu pomóc w zdobyciu lodu. |
|
4 Gru 2017, o 00:54 |
|
|
Strona 3 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |