Autor |
Wiadomość |
kolega112999
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 5 Maj 2016, o 21:55 Posty: 91 Podziękowano: 648 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy
Nick w grze: bomburek
Serwer: Tolnor
|
Re: zmiana w turniejach
Oraz, że nie każdemu się chce.
|
14 Gru 2017, o 23:03 |
|
|
Vahral
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Wrz 2017, o 13:59 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy
|
No to jak wolisz spamić mod na pw, zamiast poświęcić 30 sekund na sprawdzenie to już Twoje sprawa.
|
14 Gru 2017, o 23:10 |
|
|
Boocik
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 14 Lis 2012, o 21:09 Posty: 30 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 47 razy
Nick w grze: BoocikDr
Serwer: Tolnor
|
to ja mam mały pomysł jaki był używany w grze gdzie ja byłem w admistacji czyli cos takiego jak irc chat i w nim ekipa była by schowana na swoim wlasnym kanale, na który bez zaproszenia nie bylo by możliwości wejcia. Kiedy gracz wpisałby w sterujacego noba irca komęde w której tesci by znajdowało sie jaka potrzebuje pomoc to ktos z ekipy otwieral jego zglosznie i by dostawal zaproszenie na kanal do osob z ekipy. Kiedy okazało by sie chodziło o bluzgi to szybko osobie by sie dziekowało, a jak normalna osoba to by po zadaniu pytania dostawała odpowiedż. Jak by ekipe była potrzebna pomoc w zrobieniu czegość takiego pewnie bym mogl pomóc to ogarnac.
_________________ larkas dr powraca Najbardziej nielubiana osoba na s1
pozdrawiam Boocik
w oczekiwaniu na prawde o ekipie bylej z s1
|
15 Gru 2017, o 05:26 |
|
|
|