![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czapeczki/gwiazdki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 30 Cze 2016, o 11:02 Posty: 14 Podziękowano: 25 razy Otrzymanych podziękowań: 25 razy Nick w grze: NaN Serwer: Tolnor ![]() |
Myślę, że ciekawą opcja by było, gdyby zamiast tych samych nagród co roku, mozna by za czapeczki i gwiazdki dostać psychoexp.
|
25 Gru 2017, o 19:52 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 3 Sty 2017, o 18:23 Posty: 117 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: Bali Serwer: Tolnor ![]() |
Kiedyś już było pisane , że exp psycho ma być trudny , nudny , że nie będzie ułatwień do expienia psycho prędzej to jakieś nagrody za czapki gwiazdki w postaci czarnych pereł , dusz na htage , kamoli , esek to jeszcze można dyskutować , nie po to ludzie się męczą expiąc item na 8 żeby potem było ułatwienie dla mniejszych graczy
![]() ![]() _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
26 Gru 2017, o 00:14 |
![]() |
![]() |
|
Inżynier ![]() Rejestracja: 18 Lip 2013, o 22:14 Posty: 103 Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 167 razy Nick w grze: CassidyM Serwer: Tolnor ![]() |
A ja bym była za, ale tylko w jednym przypadku - 140lvli. Może wtedy łatwiej by się dawali namówić na bicie grupek.
![]() _________________ Życie jest to opowieść idioty, pełna wrzasku i wściekłości, nic nie znacząca. |
26 Gru 2017, o 07:51 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 24 Lip 2017, o 12:48 Posty: 33 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: AruGis Serwer: Tolnor ![]() |
Jestem stanowczo, na nie ponieważ tak jak bali napisał exp na psycho ma być trudny. Poza tym jest event vorlingów gdzie ludzie wymieniają odłamki na psycho.
|
28 Gru 2017, o 20:17 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Expienie psycho to tez nudne i powtarzalne czynnosci tak jak expienie psycho. Eventy pozwalają to troszkę urozmaicić i z reguły zapewniają lepsze przeliczniki niz normalne "expowiska".
Ale wiele nolife'ow ma problemy bo oni MUSZĄ zarywać nocki żeby mieć te itemki na 8 wiec inni nie mogą mieć łatwiej. Śmieszni jesteście. Według mnie event powinien dawać korzysci jak najwiekszej grupie ludzi a jak wiemy wiele osob juz nie potrzebuje dodatkowego expa/zlota. |
28 Gru 2017, o 21:54 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |