Bezi napisał(a):
Bezsens.
Czy gdy kupisz baton/chrupki, zjesz i je wyrzucisz i pójdziesz do sprzedawcy chrupek i powiesz ,że chcesz nowe chrupki za to, że dasz mu stare opakowanie? Nie.
Więc jak expisz jakieś psycho i potem nie chcesz go już używać to tylko Twój problem i nie powinno się dawać żadnych bonusów za to, że go wyexpileś, było przemyśleć czy przyda ci się do końca gry, jeżeli nie, to do jakiego momentu...
Najgłupsze co tu przeczytałem od dawna..
Problem z expieniem małych psychorarków jest od dawna, to jedna sprawa. Druga jest taka, że nie zawsze wiadomo, jakie psycho zostaną wprowadzone w zastępstwo istniejących, tak jak miało to miejsce ostatnio gdy Envile/Nienawiść zastąpiły Aqueniry/Nurt (wiele osób miało te itemy na 8). Myślę, że nikt nie narzeka że ma nowe kox itemki, ale szkoda tych starych, które leżą teraz w depo i się kurzą.
Jak dla mnie pomysł z 1 postu całkiem sensowny, jak już topić Nurt który ma 8 lvl to niech da trochę więcej niż taki na 1 lvlu.
Był kiedyś pomysł przerzucania psychoexpa na inne itemki, ale chyba został zakwalifikowany jako zbyt OP - może i słusznie.