Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Możliwość chodzenia po G.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Gru 2014, o 23:52 Posty: 2 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: LifeIsDead Serwer: HardCore |
Witam, wpadłem na pewien pomysł, a mianowicie chodzi o możliwość chodzenia po swojej G jak po mapkach. Moim zdaniem urozmaiciłoby to Gildie. Można byłoby na mapce G używać dodatkowych interaktywnych funkcji, które przynosiłyby dodatkowe korzyści. Co myślicie o takim pomyśle?
|
22 Lut 2018, o 10:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie rozpisałeś się na temat np. co będzie jeśli gildia będzie rozbudowywać np. Klatki czy będzie jakaś animacja? czy co?
Oprócz tego jak wyglądałoby wpłacanie składek bo ja w tej sytuacji (jakby to miałobyć dodane) dodałbym jakiego NPC przyjmującego surowce. No i nie zapomnijmy o praktyczności bardziej praktyczny według mnie jest dzisiejszy system bo jak ktoś chce odwiedzić np. Warownie, klatki i depo to teraz przejście pomiędzy budynkami (nie licząc czasu spędzonego w budynkach) to kilka sekund lub kilkadziesiąt jeśli ktoś ma lagi, a przy twojej propozycji zajmie to dłużej. Pozatym jeśli już twoja propozycja byłaby wprowadzona to chyba trzeba byłoby wprowadzić wnętrza budynków Jedyne co poprawiłoby się to grafika Podsumowując tyle z tego pomysłu wad jak i zalet _________________ Taki trochę crepy typ powrócił ;P |
22 Lut 2018, o 10:48 |
|
Chodząca legenda
|
Odnośnie części pierwszej, czyli chodzenia po gildii zupełnie nie widzę takiej potrzeby, dla mnie kompletnie niepotrzebna sprawa. Lepiej jest obecnie - mogę zmienić depo na świątynię czy teleport przechodząc jak w menu, u NPC, a nie śmigać od 1 do drugiego i tracić czas.
Odnośnie 2 - "używać dodatkowych interaktywnych funkcji, które przynosiłyby dodatkowe korzyści." - rozwiń myśl. Jakie funkcje, jakie korzyści. Niezależnie od braku konkretów z założenia jestem przeciw, ta gra to nie typowy "klikacz", gdzie spamowanie daje nam bonusy. To nie jest kopalnia złota, gdzie za kliknięcie dostaniemy kasę, a tak odbieram dodatkowe korzyści za dodatkowe interakcje. Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
22 Lut 2018, o 16:21 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Moim zdaniem nie ma sensu w gildii nic zmieniać, wszystko jest na swoim miejscu.
Pozdrawiam Bon _________________ 110lv druid. 44vd Duneb 114 ryc Ostlor HC !!! |
22 Lut 2018, o 16:37 |
|
Zabójca Tilsai
|
Ciekaw jestem jak ekipa wyobrażała sobie przechodzenie przez rzeki bez mostów i wspinaczke do depozytu.
https://prnt.sc/iii34o _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
23 Lut 2018, o 00:34 |
|
Błądzący w Tunelach
|
HELLSING napisał(a): Ciekaw jestem jak ekipa wyobrażała sobie przechodzenie przez rzeki bez mostów i wspinaczke do depozytu. https://prnt.sc/iii34o Kto wie może po wprowadzeniu 3D będzie można przefrunąć na drugą strone _________________ "Już od najmłodszych lat zielony jest nasz świat " |
23 Lut 2018, o 17:39 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Balitazaar napisał(a): HELLSING napisał(a): Ciekaw jestem jak ekipa wyobrażała sobie przechodzenie przez rzeki bez mostów i wspinaczke do depozytu. https://prnt.sc/iii34o Kto wie może po wprowadzeniu 3D będzie można przefrunąć na drugą strone Może dzięki skrzydłą husarii _________________ Taki trochę crepy typ powrócił ;P |
23 Lut 2018, o 18:44 |
|
Zabójca Tilsai
|
DresMaster napisał(a): Balitazaar napisał(a): HELLSING napisał(a): Ciekaw jestem jak ekipa wyobrażała sobie przechodzenie przez rzeki bez mostów i wspinaczke do depozytu. https://prnt.sc/iii34o Kto wie może po wprowadzeniu 3D będzie można przefrunąć na drugą strone Może dzięki skrzydłą husarii Albo poprzez teleport do którego da się dojść. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
23 Lut 2018, o 18:49 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 119 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |