![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czat handlowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Inżynier ![]() Rejestracja: 18 Lip 2013, o 22:14 Posty: 103 Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 167 razy Nick w grze: CassidyM Serwer: Tolnor ![]() |
Też mi przeszkadza, że ta wiadomość się kasuje, wcześniej było dużo lepiej i nie rozumiem tej zmiany. Przydaje się taernowy notatnik, by tam umieszczać wiadomość i stamtąd ją kopiować, ale gorzej, jeśli chce się zawrzeć jakieś znaki. Kiedy sprzedawałam większą ilość rzeczy przed zmianą, to kopiowałam z notatnika, poprawiałam znaki, wrzucałam na handel i później ewentualnie kopiowałam stamtąd znowu wiadomość wysłaną lub niewysłaną, jeśli w międzyczasie kopiowałam coś innego. Teraz gdy kliknie się enter za wcześnie to wszystko przepada, a zdarza się zapomnieć o skopiowaniu. Druga rzecz jak przepada krótka wiadomość, którą się wpisuje co jakiś czas. Rzecz niby drobna, ale według mnie bardzo irytująca.
Mi się pomysł podoba, byłoby ciut wygodniej. _________________ Życie jest to opowieść idioty, pełna wrzasku i wściekłości, nic nie znacząca. |
5 Mar 2018, o 07:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |