Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zablokowane PT
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jest to moja druga propozycja, chcę by ta została uznana.
Docieram do sedna: Bijemy sobie czempa solo np: Zaimma i mamy zablokowane pt i nagle jakiś ktoś ze znajomych/gildii dołącza do nas i na przykład zabiera dropa. Moją propozycją jest ustawienie w opcjach ZABLOKUJ CAŁKOWICIE DRUŻYNĘ co działa tak że NIKT Nie może dołączyć do naszej drużyny _________________ Gdybym tylko mógł, dałbym pojeździć Klejnotowi Nilu na moim garbie. Może po tym zlitowałby się nade mną i rzuciłby mi dollara. Za to wykupiłbym całą żabkę Judasz umarł za nas na krzyżu, a Prometeusz dał nam LPG i Europalety. |
|
3 Maj 2018, o 02:20 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Myślę, że po to ma sie znajomych, żeby móc z nimi bic czempy, dziala to w obie strony. Moja gildia i znajomi wiedzą, że lubie polować na orki i chce je bić sam, jeśli u Ciebie wskakują wbrew twojej woli polecam zmienić gildię.
_________________ |
|
3 Maj 2018, o 08:32 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
O ile dobrze pamiętam to razem z 3d ma zostać wprowadzone coś takiego jak bliscy znajomi którzy mogą dołączyć do pt i zwykli znajomi. Poszperaj na blogu i forum pewnie gdzieś to jest napisane bo sam raczej tego nie wymyśliłem
_________________ Qomb rycerz 132 lvl ►Attawa◄ Assda voodoo 110 lvl |
|
3 Maj 2018, o 08:40 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie ma sensu tego wprowadzać bo jeśli jest to zaufany znajomy to odda drop
_________________ Taki trochę crepy typ powrócił ;P |
|
3 Maj 2018, o 08:47 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nah, jeśli się o to boisz to nie dodawaj kogoś do znajomych, lub jak ktoś napisał wyżej zmień gildię. O to chodzi, żeby mogli wskakiwać.
|
|
3 Maj 2018, o 12:33 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |