Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Manualne rozdzielenie psychoexpa ( Czy jakoś tak )
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam. Przyszedł mi do głowy pomysł żeby dodać taką jakby listę posiadanych psychorarów w której moglibyśmy zaznaczać psychorary które otrzymywałyby psychoexp. Wyglądałoby tak: https://scr.hu/M7nWow
Dla osób z wysokim levelem prawdopodobnie spodobałby się pomysł ponieważ jeśli chcieliby expić jedno psycho to zaoszczędzą pieniądze bo nie potrzebowaliby czegoś na zamianę które nie byłoby psycho ( No chyba że to są jakieś resy na np. Moranę ) Co o tym sądzicie? _________________ Gdybym tylko mógł, dałbym pojeździć Klejnotowi Nilu na moim garbie. Może po tym zlitowałby się nade mną i rzuciłby mi dollara. Za to wykupiłbym całą żabkę Judasz umarł za nas na krzyżu, a Prometeusz dał nam LPG i Europalety. |
|
10 Maj 2018, o 18:43 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Kolejny który zostanie wyśmiany bo ekipie ubzdurało się że ma być wymagająco mimo że same % dają po dupie czasami. Dla mnie pomysł dobry
|
|
10 Maj 2018, o 19:02 |
|
|
Uczeń Simona
|
Były już podobne tematy.
Masz dwa sposoby aby "wyłączyć" dostawanie expa na dany psycho: 1 rozładować 2 wbić na 8lvl "Nie będzie żadnych ułatwień w expieniu psychorarów" _________________ Marzenia wydają się głupie tylko ludziom, którzy ich nie mają - z zasiadaniem jest tak podobnie. 29.12.2016 23:17 Udało ci się osiągnąć 140 poziom. |
|
10 Maj 2018, o 19:07 |
|
|
Chodząca legenda
|
Na początku polecam korzystać z opcji szukania, momentalnie znalazłem dwa podobne tematy:
viewtopic.php?f=121&t=51256&p=405695&hilit=wy%C5%82%C4%85czanie+psycho#p405695 viewtopic.php?f=121&t=46979&hilit=wy%C5%82%C4%85czanie+psycho Nie ma sensu się powtarzać. Krótko - moim zdaniem absurdalny pomysł, kompletnie nie pasujący do realiów gry, gdzie jednym z elementów rozwoju postaci jest długie, czasochłonne, trudne i przeważnie nudne expienie psychorarów. Pozdro @Volakis - polecam wbić na 8 albo kupić drugą Vorek to wydatek 10-15kk? Ludzie u nas mają po kilka na zmianę, nawet po 4 mauremysy - różnie ulepszone, jedne wyexpione, inne rozładowane na 1 poziomie. Zawsze można sobie ułatwić proces ekspienia. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
10 Maj 2018, o 21:35 |
|
|
Inżynier
|
Pomysł jest dobry, ale już dawno było powiedziane, że nie zostanie wprowadzony, nie ma więc się co nawet rozpisywać z argumentami.
(Nieładowania kradnącej exp zbroi miesiąc drugi! ) _________________ Życie jest to opowieść idioty, pełna wrzasku i wściekłości, nic nie znacząca. |
|
11 Maj 2018, o 01:12 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |