Strona 7 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Maiarot
Maiarot
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
z perspektywy wieloletniego gracza "czatujacego" u kowala i druidow na coraz lepsze itemki na swe turniejówki moze i jest on slaby, ale dla nowego, poznającego gre wrecz przeciwnie...
Jescze niech mi ktoś napisze, że walczy o to aby nowi gracze mieli lepsze itemki to wybuchne śmiechem wszyscy wiemy ze chodzi o turniejówki |
11 Sty 2016, o 22:33 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Wrz 2015, o 18:52 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Marcinhh |
Można coś tam dodać. Niezastanawiałem się nad tym. Według mnie poco np.bb res na ogień na 15lvl?
_________________ Zapraszam również do gry thehunter. |
12 Sty 2016, o 20:48 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Res na luka na turek do 19potrzebny wyczuwam zachcianki bb19 ktory i tak koxi na tym turku
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 |
13 Sty 2016, o 20:22 |
|
Znawca Forum
|
Never Give up!
_________________ Druit 114 Epika i tak nie zdropie |
15 Gru 2016, o 23:35 |
|
Znawca Forum
|
wiem że to nie przejdzie, ale podbić można
Nie podbijaj starych tematów. ~Giv _________________ Druit 114 Epika i tak nie zdropie |
7 Maj 2018, o 23:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
A może patrzymy od złej strony, jeżeli nie chcemy wzmacniać turniejowek a rzeczywiście pomoc nowym graczom by mieli troche łatwiej to można:
a) zmniejszyć wartość przedmiotu (by mniej płacić za naprawę) b) podwyższyć szanse na drops Zmieni to tylko ze maiarot będzie tańszy wśród graczy (jak ktoś wspomniał wyższe lvle potrafią tak naciagac nowych kupując od nich maiarot za 30k) a także bedzie tańszy w naprawie dzięki czemu bedzie atrakcyjniejszy dla nowych bo nie będą musieli przeplacac |
8 Maj 2018, o 11:12 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Maj 2018, o 09:58 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Loroksvd Serwer: Tolnor |
Maiarot bardzo słabo wypada na tle naszyjników od kowala. Mała korekta się przyda. Jednak samo dodanie dużej ilości resów masakrycznie wpłynie na przebieg turniejów. Proponuję zwiększyć samą ilość dodawanego HP, aby żaden sklepowy item nie był zbliżony pod tym względem do przedmiotu rarowego.
|
14 Maj 2018, o 10:28 |
|
Strona 7 z 7 |
[ 67 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |