![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zdjecie blokady YT
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 30 Cze 2016, o 19:39 Posty: 112 Podziękowano: 31 razy Otrzymanych podziękowań: 32 razy Nick w grze: Havada Serwer: Ostlor ![]() |
Każdy powinien mieć możliwość personalizowania filtru linków.
_________________ Jeżeli chcesz poznać różnicę między samouczkiem a prawdziwym Taernem, odwiedź nas na hc. |
5 Cze 2018, o 10:35 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Havada napisał(a): Każdy powinien mieć możliwość personalizowania filtru linków. To by był akurat dobry pomysł, domyślnie większość linków widzimy jako zablokowane. Mogłaby powstać komenda usuwająca "niezaufany link" po której użyciu widzielibyśmy wszystkie linki prócz tych wpisanych w plik wulgi.txt _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
5 Cze 2018, o 23:45 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 10 Kwi 2018, o 21:40 Posty: 16 Miejscowość: Powiat Szczycieński Podziękowano: 48 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy Nick w grze: Olejdovteca ![]() |
Jak dla mnie jest dobrze, a ci "youtuberzy" i tak omijają te blokady linków, według mnie mało się zmieniło bo i tak znajdzie się za przeproszeniem parówiak który odpowiednio ogarnie link który chce udostępnić
_________________ Gdybym tylko mógł, dałbym pojeździć Klejnotowi Nilu na moim garbie. Może po tym zlitowałby się nade mną i rzuciłby mi dollara. Za to wykupiłbym całą żabkę Judasz umarł za nas na krzyżu, a Prometeusz dał nam LPG i Europalety. |
7 Cze 2018, o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |