DresMaster
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Lut 2018, o 17:14 Posty: 95 Miejscowość: Limanowa Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 38 razy
Nick w grze: Dresmiks
Serwer: Tolnor
|
Haren- zlecenie
Witam
Ostatnio chodząc po obozie zobaczyłem, że haren jest obecnie nieużywany i postanowiłem to zmienić przez zlecenie zapraszam.
Nazwa- "Zrzuty" Kto daje?- Haren Ilość losowych zleceń- wiele Na czym polega?
Zlecenie polega na wykonaniu 2 losowych etapów: 1) Zebrać 3 zrzuty broni (Możliwe miejsca to: Jaskina południowa, Jaskinia północna, zrujnowana wieża, nora dveirów, rozstaje, południowe alaril, wybrzeże w tym statek) Miejsca zrzutów byłyby losowe. Jest 10% szans że przy zrzucie będzie drużyna: 1x utorczyk)
2) Dostarczyć 3 patrolom zaopatrzenie. (Przy tym etapie dostajemy 3x zaopatrzenie które jest zablokowane w handlu i waży 6, Patrole występują w: kopalni w wymarłej osadzie, jaskini w południowej jaskini, grocie w północnej jaskini, w grocie w północnej jaskini w której pokonywaliśmy wilczą sukę, w komnacie w jaskini zachodniej, na bagnisku, w chatce na zgorzelisku. Każdy patrol miałby ognisko i obok niego 2 żołnierze i jeden dowódca któremu dawalibyśmy zaopatrzenie)
3) Sprawdzić 3 patrole. (Patrole znajdują się w wyżej wymienionych miejscach i podczas sprawdzania patrolu musimy porozmawiać z dowódcą i jest 50% szans że zaatakuje nas drużyna: 1x utorczyk 1x utorskie ścierwo)
4) Polega na zabiciu drużyny 2x utorczyk i odzyskania zrzutu (Pojawiałaby się losowo w jaskiniach i zrujce)
5) Polega na zdobyciu 3x dynamit laudana
Nagroda:
Złoto: 7500 Exp: 6000 Prestiż: - Exp dla peta: 2000 Exp dla przedmiotu: - Honor: 50 (wymaga gildii) Przedmiot: - Wymagania: 24 poziom Czas na wykonanie: 30 minut Czas oczekiwania: 20 minut
Jeszcze dodam dialogi z harenem i dowódcą patrolu:
H- Haren D- Dowódca G- Gracz
Dialog u Harena:
G: Masz coś do roboty? H: A no mam widzisz muszę tutaj tych chłystków trenować, trinu jest zajęta, a petr nikogo nie pośle więc jak masz czas to się tym zajmij ale ostrzegam zlecenie będzie trudne i wymagało sporo biegu i być może walki. To co godzisz się na to? G: Oczywiście powiedz tylko gdzie mam iść. [Przyjmujesz zlecenie]
Dialog z dowódcą patrolu [Dialog przy opcji dostarczenia zaopatrzenia]:
D: Czego chce? Nie widzi, że my tu zajęci. 1)G: Spokojnie Haren przysyła zaopatrzenie. 2)G: Grzeczniej chyba, że ci mam wpie*dolić! 1)D: Dzięki pozdrów harena 2)D: Dobra Dobra po co przyszedłeś? 1)G: Bywaj. [Etap zlecenia zrobiony] 2)G: Zapasy przyniosłem. 2)D: Dzięki, a teraz już się wynoś. 2)G: Mam nadzieje, że się nie zobaczymy. [Etap zlecenia zrobiony]
Dialog z dowódcą patrolu [Dialog przy opcji sprawdzenia patroli]:
D: Po co przyszedł? G: Sprawdzić jak wam idzie patrol. D: Całkiem znośnie nic tu się zbytnio ostatnio nie dzieje, a nawet bym się napił albo jakiemuś utorczykowi porządnie w mordę wpie*dolić. Losowanie 1)G: W takim razie będę już iść bywajcie. [Etap zlecenia zrobiony] Losowanie 2)G: W takim razie będę już ... <Za tobą wyskakuje utorczyk>
Jeśli wylosuje nam się opcja 2 to musimy pokonać drużynę w składzie: 1x utorczyk, 1x utorskie ścierwo i po ich zabiciu mam zaliczony etap zlecenia.
Czy zlecenie wam się podoba? Cobyście zmienili/udoskonalini?
_________________ Taki trochę crepy typ powrócił ;P
|
Wyciszony
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 20 Mar 2018, o 10:08 Posty: 25 Podziękowano: 19 razy Otrzymanych podziękowań: 20 razy
Nick w grze: Taeren
Serwer: HardCore
|
Re: Haren- zlecenie
No cóż muszę się zgodzić z sebą o ile mechanika zlecenia nawet jest ok to nagrody są przesadzone i tu mam propozycje zmiany:
lvl- wyższy niż 30 poziom 32 poziom wydaje mi się dobry na takie zlecenie.
Nagrody- Tu się zastanówmy skoro haren to wojskowy to czemu nie jakiś losowy przedmiot sklepowy lub jakąś flaszę ulepszenia byłoby to ciekawe bo czegoś takiego w innych zleceniach nie było.
_________________ "Człowieka można wkurzyć, ale nie wyciszyć"
|