Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
konwersacja grupowa
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
|
Witam
Często w grze przydała by się opcja konwersacji grupowej i nie myślę tu o czacie drużynowym czy też każdym innym. Myślę tu bardziej o czymś w stylu dodatkowego czatu tymczasowego do którego moglibyśmy dodać osoby z którymi chcemy coś przedyskutować. To mogłaby być tak zwana "grupa" Podam przykład, paczka znajomych, są w różnych gildiach lecz chcieliby mieć czat na którym mogliby popisać wspólnie. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
6 Sie 2018, o 21:19 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Było to już przedstawiane na forum, nie mniej wciąż pomysł popieram. Wtedy to było przedstawione w taki sposób, że dostajemy nowy czat z komendami np.: każdy obecny członek może dodać kolejną jakimś poleceniem typu /add GraczTaernu. Zaproszony dostał by powiadomienie jak na zaproszenie do handlu, w przypadku zaakceptowania wychodziłby z innej konwersacji grupowej. Jeszcze warto dodać komendę /leave, opuszczenie konwersacji; /create utworzenie własnej konwersacji; /kick GraczTaernu; opcja tylko dla osoby, która utworzyła czat.
_________________ "Standing alone with no direction How did I fall so far behind? Why am I searching for perfection? Knowing it's something I won't find" "No Road Left" Linkin Park |
|
6 Sie 2018, o 23:30 |
|
|
Inżynier
|
Był ten pomysł parę x na forum, mam szczerą nadzieję, że w TBR czat przejdzie gruntowną modernizację, zaczynając od grupowania konwersacji prywatnych w kartach, poprzez ten pomysł ze spersonalizowanymi czatami, kończąc na paru innych usprawnieniach których ten element gry potrzebuje (jak np. samodzielna możliwość wyboru, czy chcemy otrzymywać linki, czy nie itp.)
_________________ Barb 140, Tolnor. |
|
7 Sie 2018, o 09:30 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Popieram.
Jak nie masz nic więcej do napisania wystarczy dać kufla - Szymdaro _________________ Gdybym tylko mógł, dałbym pojeździć Klejnotowi Nilu na moim garbie. Może po tym zlitowałby się nade mną i rzuciłby mi dollara. Za to wykupiłbym całą żabkę Judasz umarł za nas na krzyżu, a Prometeusz dał nam LPG i Europalety. |
|
8 Sie 2018, o 14:57 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 137 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |