Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy Boss - Cerber
Nowy Boss - Cerber
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
No więc tak...
Cytuj: to ma być najsilniejszy boss w grze Jeśli tak, to za pół roku skończą się wyzwania i nie będzie powodu do daleszej gry dla 100+. Pochwalić mogę jedynie pomysł bossa "3 w 1" Ale pomysły typu: "ej, zróbmy cerbera, będzie miał trzy głowy i w ogóle będzie fajny" możesz od razu zachowywać dla siebie By taki pomysł miał cień szansy na przejście przydałoby się, byś rozpisał: - ataki, siłę ataków, staty bossa - potwory walczące u boku bossa oraz ich staty/ataki - potwory w inście - ogólna insta [ czyli cały lkimat insty, bo gdzież możnaby usytuować takiego cerbera... w "the mrocznej budzie"?] - najlepiej grupki w jakich będą potwory na iście występowały. _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
26 Wrz 2011, o 17:35 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Sty 2011, o 10:46 Posty: 26 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: LRTLmichasz Serwer: Tolnor |
LegendKiller napisał(a): O to właśnie chodzi to będzie najtrudniejszy bossy w tej grze. Jeżeli chodzi o te głowy każda będzie innym żywiołem i miała osobną ilość HP proponuje po 20500 hp ale będzie stanowić jednego bossa. Co do ataków cerbera Każda z głów będzie biła po jednym ataku dystansowym w sumie 3 , a fizyczne 2 ataki grupowe. Boss będzie znajdował się w jaskini nieopodal niedźwiedzia i żeby dojść trzeba będzie zabić po drodze grupy gorgon i harpii. Co do rarów to zaproponował bym 4 nowe rary: rękawice dla fizola , zbroja dla fizoli, zbroja dla magów , hełm dla magów. heh nie wiem dokładnie jak jest z innymi bossami typu lodowy smoczek ale jak pytałem się wielu ludzi to jest dość dobry i chyba nie opłaca się robić aż tak dobrego bossa Zapraszam na forum : http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=10295&p=74319#p74319 _________________ Postacie : LRTLmichasz Profesja: Łucznik Poziom: 69 Gildia Legion Potępionych Larkas |
28 Wrz 2011, o 21:56 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |