Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Priv z poziomu zakładki znjomych
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Mam pewien pomysł co do ułatwienia pisania priv'a do znajomych z zakładki.
Można by zastosować to co już działa na czacie ogólnym - po kliknięciu na nick postaci przenosi nas na czat prywatny.W sumie to drobnostka ale mylę że może okazać się przydatna. _________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
6 Paź 2011, o 19:46 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wpisać nick znajomego to raczej nie duży wysiłek xd Ja natomiast wpadłem na inny pomysł odnośnie czatu prywatnego. Czasami nie mając nic konkretnego do roboty w grze, zaczynam zajmować się innymi rzeczami. Przełączam karte, idę zrobić sobie coś do jedzenia etc. W tym momencie ktoś do mnie pisze czy gdzieś idę itp. a ja akurat przeglądam inna strone i mijam się z kolega w grze. Stąd pomysł na sygnał dźwiękowy nowej wiadomości na priv. Oczywiście była by opcja do wyłączenia, by przy dłuższej rozmowie nonstop nam nie pikało.
|
6 Paź 2011, o 22:09 |
|
Chodząca legenda
|
http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=14&t=10885
Chyba ten sam pomysł, tylko że powstał później. A co do dźwięku nie sądzę, żeby był potrzebny. Widać mrygającą ikonkę. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
6 Paź 2011, o 23:28 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
z tego co tam wiem to dźwięk wkrótce wprowadza do tearnu
narazie uważam że powinno zostać tak jak jest... niech gm'i w końcu wprowadzą to co już dawno temu miało być wprowadzone. pozdro Lucas _________________ Obecnie gram na S1 Lucas Soczek Barbarzyńca 40+ Gram rzadko... |
6 Paź 2011, o 23:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Akurat ja obecnie problemu nie widzę w związku z privem. Jak chcesz do kogoś napisać a nie ma go na ogólnym to fakt, trzeba wpisać nick postaci, ale jeżeli ktoś napisze do Ciebie to wystarczy (od niedawna to zauważyłem więc nie wiem kiedy dokładnie to weszło) dać strzałką w górę lub w dół i system automatycznie wpisze nam nick osoby która z nami rozmawiała.
Opcja dźwięku jest bezsensowna moim zdaniem. _________________ BadylBamber s2 |
7 Paź 2011, o 00:28 |
|
Zabójca Tilsai
|
A mi się ten pomysł podoba.
Sami spójrzcie jaki mam nick, nie dość że długi to jeszcze ciężko napisać, jak wchodze na chwile do gry znajomi po prostu nie dadza rady go napisac zanim sie wyloguje. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
7 Paź 2011, o 08:34 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 130 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |