Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Potwierdzenie wyjścia z postumentu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Witam. Aktualnie wyjście z postumentu ma bardzo szeroki zakres działania, a na dodatek każdy inny. Kiedy robiłem oddech, to klikając z dala od graficznego wyjścia, wyrzuciło mnie na zewnątrz. Czy można to poprawić, a mianowicie wymusić zgodę na wyjście? Wyglądałoby ono podobnie jak wchodzenie, czy zwykła rozmowa z NPC.
|
3 Gru 2011, o 20:57 |
|
Chodząca legenda
|
Bez przesady, można spokojnie stanąć na odpoczynku i nie wyjść, czasem się źle kliknie i tyle, ale samo wchodzenie jest ok
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
3 Gru 2011, o 21:11 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Przesadą jest, że można przypadkowo źle kliknąć. Pole wyjścia jest podobne do sfery odpoczynku, a oddech ma wyjątkową czułość - tylko tam zdarzyło mi się w ten sposób wyjść.
|
3 Gru 2011, o 21:12 |
|
Uczeń Heremona
|
Zawsze można wykasować tam odpoczynek i nie będzie problemu
_________________ Jestem tylko dla Dumy Taernu!! Game [ON] s3 - Over s4 - On |
5 Gru 2011, o 11:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To wcale nie jest powiedziane że takie przypadkowe wychodzenie się zdarza wyłącznie poprzez chęć skorzystania z odpoczynku. Sama nie raz miałam taki przypadek na postumencie szponów zdążyłam wejśc chcę się ruszyć i nagle łup jestem spowrotem w sali alkazaara no święci pańscy jakiego dostałam szału jak przez głupią czułość wyjścia straciłam 180k -.-
i tak popieram to żeby coś z tym zrobić, a jeśli nie potwierdzenie to chociaż wyjście uaktywniało by się dopiero po zdobyciu artefaktu o! @Szymdaro: patrz nie wpadłam na to _________________ ...s4 "Niech ginie ! ! !" Ostatnio edytowany przez Sandhya, 5 Gru 2011, o 14:54, edytowano w sumie 1 raz |
5 Gru 2011, o 11:38 |
|
Chodząca legenda
|
Gorzej jak ktoś chce się wycofać, bo nie jest w stanie go zrobić albo wszedł przez pomyłkę - wtedy wyjścia nie będzie
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
5 Gru 2011, o 13:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dobry pomysł. Było by wskazane takie zapytanie "czy na pewno chcesz wyjść" tez nieraz wyszedłem, źle klikając, raz miałem 2 jaszczurki od razu na wejściu i zanim się w ogóle ruszyłem już bylem w sali.., no i są jeszcze sobotnie wyprawy na smoka, człowiek po imprezie, taki zmmmęęczony, myszka taka czuła a tu jeszcze takie pułapki..
wycofywanie się jak nie jesteś w stanie zrobić jest bez sęsu, kasa i tak w pałe, wiec można powalczyć _________________ Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy. |
5 Sty 2012, o 22:51 |
|
Uczeń Heremona
|
Wystarczy kliknac za odp juz na neutralnej czesci mapy gdzie juz sie nie da poruszac a postac sama wejdzie na odp:P taka dobra rada:D
_________________ -- Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki na cud trzeba chwilę poczekać |
5 Sty 2012, o 23:45 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Owszem, gdy ktoś nadzieje się raz czy dwa, uczy się ostrożności. Lecz czy o to chodzi?
Przypominam, głównym celem tego działu jest proponowanie nowych rzeczy oraz poprawa aktualnych rozwiązań. Z wyjściem postumentu są problemy - można przypadkowo wyjść nawet próbując zrobić choć krok po wejściu. Nawet zlikwidowanie odp. nic nie zmieni. Skoro coś jest źle, a można to poprawić... o czym jest tu dyskusja? Argument "bądź ostrożny" jest bezsensowny. Postument to nie nauka klikania, lecz konieczność zrobienia danej misji. |
5 Sty 2012, o 23:51 |
|
Uczeń Heremona
|
popieram, sam osobiscie nigdy nie korzystam z odpo na postumentach a nie raz zdarzylo mi sie stracic 60 czy nawet 120k przez te glupie "hitboxy".(i nie nie chodzilo mi o odpo a poprostu chcialem isc do przodu)
alert popre cie ale kazde 60k ktore strace przez te wyjscie zwrocisz mi ty oke ? poprawcie to :s _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
6 Sty 2012, o 02:43 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 132 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |