Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatkowy czat oraz czat gildiowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam, jako, że nie znalazłem podobnego tematu do tego, postanowiłem (mówię tu o propozycji nr 1) go napisać. Mam 2 propozycje dot. czatów. Mianowicie:
1. Dodatkowy czat. Nie wiem jak go nazwać. Pomysł zaczerpnięty z gry Silkroad. Mianowicie chodzi o to, że w ww. grze mamy gildię, która może należeć do Unii (w Taernie znaczy to samo co sojusz). Dla 10 gildii należącej do tej unii jest specjalny czat, gdzie wybrane osoby z gildii mogą pisać na jednym czacie z różnymi członkami różnych gildii należącej do naszej unii. U nas też by się takie coś przydało. Np. mamy 7 gildii w sojuszu. Każdy kanclerz swojej gildii wybrałby te 5 osób (przy wykupionej działce 8 osób) które mogły by pisać na tym czacie. I tak w każdej gildii należącej do tego sojuszu. Dzięki temu byłaby lepsza komunikacja między gildiami. Czyli podsumowując, dać dodatkowy czat z taką funkcją. A nazwę to nie wiem jaką dać. Jakieś propozycje? 2. Tutaj tematy były zakładane kilka razy, wiem bo szukałem. Chodzi dokładnie o to, kiedy mamy zwinięte okno z czatami, ikonka czatu miga wtedy, gdy przyjdzie nam wiadomość na priv, lub gdy mamy koło kurczaka, ogólnego czy handlowego zieloną kropkę. Dlaczego nie miałoby być tak z czatem gildiowym?? Myślę, że warto było poruszyć ten temat. Mam nadzieję, że jasno wyjaśniłem na czym polega propozycja nr 1. W razie jakichkolwiek pytań, pisać. Na każde odpowiem. |
28 Sty 2012, o 23:24 |
|
Chodząca legenda
|
Pierwszy pomysł też się wielokrotnie powtarzał. Niby ma to sens, ale też nie dla wszystkich jest to potrzebne, można pisać priv albo korzystać z komunikatorów
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
29 Sty 2012, o 00:22 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 30 Paź 2011, o 21:36 Posty: 14 Miejscowość: Giżycko Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy |
odpowiem tylko na 2 punkt.
jestem za _________________ Ostatnio to gram w taern |
29 Sty 2012, o 03:05 |
|
|
1. Nie potrzebne
2. Jestem za _________________ Myślę, że jestem głupi albo tylko szczęśliwy...- Kurt Cobain |
29 Sty 2012, o 10:12 |
|
|
mi pasują 2 te punkty.
jestem za:D _________________ BosMan519 Somnus(s3)- Druid (off) Vixona(s3)- VooDoo (on) Na kolana padam tylko przed Bogiem więc nie licz że klęknę na glebę przy tobie... |
29 Sty 2012, o 10:36 |
|
Współpracownik Gnarla
|
1 i 2 = ZA
|
29 Sty 2012, o 10:43 |
|
Uczeń Simona
|
Nad tematem odkopkowania gildiowego myślałem już dawno, więc +
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
29 Sty 2012, o 10:52 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 3 Mar 2011, o 21:40 Posty: 62 Miejscowość: Janów Lubelski Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
1) Jestem za
2) To jest mi akurat obojętne... ale co mi tam JESTEM ZA _________________ s3-MichalR MO 46lvl |
29 Sty 2012, o 12:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
1) zdecydowanie ZA
2) Takze ZA gdyz bardzo czesto migajacy czat gildiowy mnie poprostu denewuje podczas gdy rozmawiam na priv lub na czacie ogolnym _________________ Hassasyn Druid 65 S1 HassQann Sheed 60 s1 |
30 Sty 2012, o 13:45 |
|
Uczeń Simona
|
jestem za jestem za mi sie to podoba!!! to jest PRO pomysł gratulacje za myślenie:)
_________________ W grze od 07. 2011r. (s1) ---> (s4) ---> (s7) ---> Ostlor ŁUK 70 BRB 50 |
30 Sty 2012, o 21:47 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 53 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |