Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wskaźniki statów w trakcie walki - klawisz Shift
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Często podczas walki (w trakcie aktywnego zegara) postacie wysunięte bliżej centrum ekranu zasłaniają wskaźnik HP wyżej usytuowanego hero/peta.
Prośba z mojej strony by postacie stojące po zewnętrznej "linii" miały wskaźniki z tyłu. Pzdr |
|
31 Mar 2012, o 09:22 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Może kliknij sobie na tą postać i wszystko widać ^^
|
|
31 Mar 2012, o 10:10 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
grając na laptopie (touchpad) klikanie po postaciach i lookanie kto ile ma hp żeby leczyć i kogo atakować trochę zajmuje więc ...
|
|
31 Mar 2012, o 10:21 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nikomu to nie przeszkadza i kup se myszke
|
|
31 Mar 2012, o 11:07 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
szkoda słów...
nie domagam się nie wiadomo jakich poprawek czy tez upgradów gry. Uważam, że trochę to czasami przeszkadza. Jest to drobna niedogodność a nie wielki problem, naniesienie zmian nie powinno być strasznie problematyczne. Odp na zasadzie "kup sobie myszkę" rzeczywiście jest rewelacyjnym pomysłem, zapomniałeś dopisać - kup sobie składane biurko pod myszkę, laptopa i noś w plecaku... Pzdr ...tak na marginesie, proszę o posty dot. możliwości poprawy czy tez nie. Z góry dziękuję |
|
31 Mar 2012, o 11:53 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jest to niewielka zmiana ale watpie czy zostanie wprowadzona jesli nie bedzie duzego odzewu ze strony graczy.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
|
31 Mar 2012, o 12:11 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Więc najlepiej wymień komputer
_________________ Derek "Rename" (Vilehad) 80lvl Rycerz S1 - ON Ostatnio edytowany przez Kinger12, 31 Mar 2012, o 15:11, edytowano w sumie 1 raz |
|
31 Mar 2012, o 13:28 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
widzę, że wszyscy macie dużo do powiedzenia...
zajak1234 grasz pewnie MO i zamykasz oczy, licząc, że jakoś zabijesz... otóż mi także przeszkadza brak widoku, zwłaszcza, idąc gdzieś w 5. Skakanie po 5 postaciach jest dość uciążliwe i długie, nie raz przeskakując po wszystkich postaciach, zabraknie czasu, aby ułożyć akcje odpowiednie do sytuacji wszystkich. i proponuję aby następni chętni do "pomocy" (jak Kinger12 i zajak1234) pomyśleli zanim coś napiszą. |
|
31 Mar 2012, o 14:20 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Osobiście gram druidem i nie raz muszę odwrócić głowę od monitora i czasem nie widzę kto zerwał później skacze po postaciach żeby zlokalizować wszystkich rannych, pomysł nie głupi jak dla mnie.
_________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
|
31 Mar 2012, o 19:05 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
ja także gram druidem i taka mała zmiana by sie przydała, ale nie narzekam, dla druidów przydatna funkcja ale jestem na nie poniewaz widać poziom hp i many gorzej kądyci ale jest otpowiednia ilość czasu aby kliknąć na każdą postać i zlokalizować poszkodowanego ale walke sie obserwuje od początku do konca i widać kto dostał
_________________ MO Forever ;3 |
|
31 Mar 2012, o 19:16 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 404 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |