Strona 1 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mała pomoc graczom z niższymi lewelami ich kłopocie z czach.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mam taki pomysł żeby pumpmaster był nieśmiertelny. Zależnie od lewela posiadanego przez gracza. gdyż wiecie są takie zdarzenia gdzie np dwie postacie z 99 poziomami bija poziomy 15/16/17 i itp gdzie te słabsze poziomy nie maja szans. A jak wiadomo duża liczba zgonów może zepsuć nastawienie do gry i chęć grania.
|
|
20 Lis 2012, o 22:35 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pump nieśmiertelny ? Ochronka, którą daje pump działa na tej samej zasadzie co ochronka rycerza. Tzn. nie działa na ataki grupowe. Czyli krótko rzecz biorąc pierwszy lepszy trafiony meteoryt, czy 5x grad strzał ? Tak czy siak gracz może zginąć. Jeżeli od samego początku masz dobre nastawienie do gry i wielką chęć, to uwierz nie znudzi Ci się .
|
|
20 Lis 2012, o 22:41 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nieśmiertelny pump nie przejdzie bo to jest bez sensu..
|
|
21 Lis 2012, o 02:15 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
A czy pump nie mógłby wszystkim przeciwnikom blokować ucieczki? Bo jeżeli zaatakuje cię powiedzmy 3-5 80+, to nawet zakładając, że doskoczy pump master, oni uciekną i nie zaliczą deda w ramach "kary". Coś w rodzaju grupowych korzeni by się przydało.
_________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
|
21 Lis 2012, o 07:52 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Wystarczy by pump rzucał uciszenie; sheed czy ryc nie mogliby korzystać z uników/bloku, więc nie mieliby pewności ucieczki.
|
|
21 Lis 2012, o 10:13 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
tralalal, już nie wymyślajcie ...
Według mnie 2 dniowa ochrona do zdecydowanie za długo, a wy chcecie jakieś jeszcze ułatwienia..., jeżeli nie chcą zostać zabici niech nie wchodzą na red, albo niech nie płaczą. Proste. _________________ We think too much and feel too little. |
|
21 Lis 2012, o 10:26 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
to akurat żaden argument, bo można w drugą stronę - jak koksy mają ochotę na pvp, to niech atakują równych sobie.
|
|
21 Lis 2012, o 15:14 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Sęk w tym, że "koksy równe sobie" w większości nie mogą się bić, bo połowa ma ochronki, a 2 połowa to sojusz
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
|
21 Lis 2012, o 15:39 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
no mi tam się najlepiej 'sparinguje' ze znajomymi;p
|
|
21 Lis 2012, o 15:54 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 22 Paź 2012, o 15:53 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Wiwern |
[quote="Przeprobest"]tralalal, już nie wymyślajcie ...
Według mnie 2 dniowa ochrona do zdecydowanie za długo, a wy chcecie jakieś jeszcze ułatwienia..., jeżeli nie chcą zostać zabici niech nie wchodzą na red, albo niech nie płaczą. Proste.[/quodla Dla Ciebie możne za długo bo widocznie jesteś z tych co bija takie 30-40lvl żeby być w top10 zabójców i później mieć czym się szczycić ze masz tyle zabitych tylko nikt nie wie ze te dedy co zdobyłeś to na 30-40lvl. Nie jednego już widziałem ze bije 30lvl mniejszego do siebie bo chce być w top10 zabójców dlatego ten pump powinien być kara dla tych co tak robią bez szansy ucieczki. Zniecheca to mniejsze lvl do dalszej gry ze nie możne sobie normalnie poexpic na zamku bo przychodzi jakiś dureń co ma z 30lvl więcej i bije kogo popadnie "bo ma zly dzien" |
|
21 Lis 2012, o 15:58 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |