Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana wyglądu peta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Skoro gracz może zmienić sobie wygląd postaci to może warto pokombinować ze zwierzakami? Moje propozycje:
- Zmiana koloru umaszczenia za pomocą wskaźników (tak jak u gracza) bądź gotową paletą barw z podstawowymi kolorami (biały, czarny itd.) - Łatki - Zmiana koloru łatek, oczu - Zmiana budowy peta (masywniejszy korpus, stojące uszy, puszysty ogon itp.) Wprowadzenie czegoś takego urozmaiciłoby grę i przyniosło zyski, bo tak jak u graczy za takie zmiany płaciłoby się w platynie _________________ Leave me alone... |
9 Mar 2013, o 13:29 |
|
Zabójca Tilsai
|
ogaro-tygrysa jeszcze nie widziałem
_________________ We are all the same, players in the game. |
9 Mar 2013, o 14:27 |
|
Uczeń Simona
|
viewtopic.php?f=121&t=25542&p=176653&hilit=Zbroja+dla+pet%C3%B3w#p176653
Było wiele takich tematów, nie przejdzie _________________ Seq-66Druid |
9 Mar 2013, o 14:50 |
|
Pogromca Valdaroga
|
a co ma zmiana wyglądu do ekwipunku dla zwierza?
sam pomysł średnio odkrywczy;p do tego to tylko bajer, a roboty sporo. ale różowy ogar, no no, chciałabym, nie powiem ^^ |
9 Mar 2013, o 15:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
Roboty troche jest, ale o ile zwiekszy ona dochody z platyny. :p
|
9 Mar 2013, o 15:47 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Bardzo bym chciał jakiegoś zmutowanego ogara. Oby weszło.
|
9 Mar 2013, o 17:32 |
|
Współpracownik Gnarla
|
nom bylo by fajnie takiego ogara jako pudla xD
|
9 Mar 2013, o 18:09 |
|
Chodząca legenda
|
A ja jestem przeciw, bo peta nie mam i nie planuję mieć, zatem mi to do szczęścia nie potrzebne
A sam pomysł kolorowania petów - może za pomocą pigmentów dla petów? _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
9 Mar 2013, o 18:16 |
|
Współpracownik Gnarla
|
farba olejna albo wanna jagod i masz fioletowy-niebieski
|
9 Mar 2013, o 18:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja stanowczo jestem za tym żeby przed jakimkolwiek upiększaniem wpierw naprawić pety jak to już uściśliłem w: viewtopic.php?f=14&t=24554&start=21
_________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
9 Mar 2013, o 18:28 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |