Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Głosowe rozmowy z NPC
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam
Chciałbym zaproponować rozmowy głosowe przez NPC np. kiedy mówimy z desmondem odzywa się do nas lecz gdy my klikamy na odpowiedzi to ich nie słyszymy tylko możemy zobaczyć ponieważ NPC nie istnieją naprawdę więc po co na dwie strony Ten pomysł by się przydał kiedy by były długie rozmowy a można się z nich coś dowiedzieć lecz niestety nie chcę nam się ich czytać Nie chcę zostać ukarany ani coś w tym stylu ale firma King Isle opracowała takie coś Proszę wpisywać tylko pozytywne komentarze nie takie w stylu to daremne nie przejdzie itp. Ze strony mederatorów i administratorów zniose każdy rodzaj komentarza |
|
18 Mar 2013, o 16:29 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Tylko po co ?
Nie lepiej "wkoncu" wgrac podklasy /silnik graficzny ? Tylko glos npc nie potrzebne to ... mam nadzieje ze piszesz tu o rozmawach w q ?? Bo jak nie to zapomnij ze kazdemu npc by dawali glos itp... _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
18 Mar 2013, o 16:34 |
|
|
Uczeń Simona
|
@Alex2000
Z twojej wypowiedzi rozumiem co drugie słowo... Weź sie lepiej za nauke języka ojczystego a nie Za zaśmiecanie forum swoimi wypowiedziami lub pomysłami ( czyżby następny "Tenzin"?) _________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
|
18 Mar 2013, o 17:16 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
|
|
18 Mar 2013, o 17:17 |
|
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Czyli tak jak np: Wrotach Baldura? Czemu nie? Ale to raczej mini dodatek do gry, więc nie sądzę, by szybko się pojawił. Zwłaszcza, że trzebaby było znaleść przekonujących aktorów (czy jak tam się mówi u nas na podkładających głosy).
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
|
18 Mar 2013, o 19:04 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Alex będzie dubbingował małe dzieci
Kolejny bezsensowny post z twojej strony Warn. Pirek, _________________ We are all the same, players in the game. |
|
18 Mar 2013, o 19:12 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Cytuj: Proszę wpisywać tylko pozytywne komentarze nie takie w stylu to daremne nie przejdzie itp. Cytuj: Ze strony mederatorów i administratorów zniose każdy rodzaj komentarza To dobrze więc: Sama muzyka już znacznie zamula grę [rzez co większość graczy z niej nie korzysta. To samo było by w przypadku czytanych dialogów. Zachęcam do czytania w jakiej kolwiek formie czy to dialog w grze czy to książka. Społeczeństwo chce sobie wszystko za bardzo ułatwić. Podane przez ciebie rozwiązanie nastręczyło by ogrom pracy twórcą przy czym przyniosło by mizerny odbiór. |
|
18 Mar 2013, o 19:30 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
ah nadaremno tu się rejestrowałem proszę o usunięcie konta na forum
|
|
18 Mar 2013, o 20:13 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
chcesz usunąć konto na forum bo mówią że twoj pomysł jest zły ??
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
|
18 Mar 2013, o 21:04 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Lol jak by kazdy myslal tak jak ty to by forum nie bylo xD
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
|
18 Mar 2013, o 21:28 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 97 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |