Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na gazetke "The Pride Of Taern"
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Oto pomysł na gazetke Taernu.
Będzie to pomysł o Gazetce z info o grze,bossach,postaciach Itp. Także będzie Super kod do gry!(kod działa jednorazowo) Gdy wejdziemy już na postać wchodzimy w Aktualności. Na samym końcu będzie pisać " Kod". Wchodzimy w kod i wpisujemy kod Np.123Abc345 Po wpisaniu otrzymujemy: 150 Tysięcy złota, 20-40 Platyn (Zależy od poziomu 10-30.20 platyn 30+ 40platyn) i super peta Niespodziankę! Gazetka kosztuje 6.99zł. Co 10 numerów gazetki będzie kod ale z innymi niespodziankami np: Zbroje,peleryny,buty.pierścienie itp. Myślę że Administracja przyjmie Propozycję Gazetki "The pride of taern" |
|
23 Mar 2013, o 11:15 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
a ja myślałem że gazete się czyta, a nie dostaje od niej coś za nic
poza tym była już gazetka, nazywała się Taerniak i nikt nie kwapi się aby ją ponowne redagować _________________ We are all the same, players in the game. |
|
23 Mar 2013, o 11:46 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Lepiej poczytaj "Gazetę Wyborczą".
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
23 Mar 2013, o 12:14 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jeżeli miałaby być na poziomie "Taerniaka" i jeszcze miałbym za nią płacić, żeby dostać 20 platyn to myślę, że autorzy dość szybko poszliby z torbami.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
23 Mar 2013, o 13:17 |
|
|
Uczeń Heremona
|
koperek napisał(a): a ja myślałem że gazete się czyta, a nie dostaje od niej coś za nic poza tym była już gazetka, nazywała się Taerniak i nikt nie kwapi się aby ją ponowne redagować Zapomniales o Adiq _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
|
23 Mar 2013, o 14:24 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Sama gazetja to nie jest zły pomysł, chociaż nir wiem czy by sie pojawilo cos nowszego niż jest juz na wiki. Ale jakies artykuły odnosnie roznych strategii walk bylyby fajne.
A te kody to śmieszne są. Od tego jest premka Wysyłane z mojego PMP5580C za pomocą Tapatalk 2 |
|
23 Mar 2013, o 14:47 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Shorty napisał(a): Zapomniales o Adiq no tak, jak mogłem zapomnieć o redaktorze naczelnym _________________ We are all the same, players in the game. |
|
23 Mar 2013, o 16:01 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Kiedyś już takie coś było i niestety nie wypaliło. Sam pomysł jest dobry, tylko kto to będzie robił? Kto z administracji znajdzie na to czas, bo to czasu trochę zajmuje? Zwykły, szary gracz taernu? Nawet jeżeli ktoś się tego podejmie, to będzie kwestią czasu, by projekt upadł. (Tak, nie wierzę w sukces...).
|
|
23 Mar 2013, o 19:27 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jak coś ja mam gotowych 10 numerów
Ale nie ma kto skleić w pliku pdf _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
|
23 Mar 2013, o 19:28 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Adiq, ściągnij program o nazwie "adobe acrobat pro". Połączysz pliki i będzie w PDF.
Edit: Sorrka, nie ogarnąłem. xD Ostatnio edytowany przez LesiakZLN, 23 Mar 2013, o 19:36, edytowano w sumie 1 raz |
|
23 Mar 2013, o 19:32 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 167 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |