Strona 1 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pigment / Morph
Pigment / Morph
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Hejo!
Może było a może nie. Nie chce mi się sprawdzać 60 stron wyszukiwarki. A mianowicie : Mam propozycję, aby morph/pigment można było "zmywać" za kasę. Kupowało by się tak jak Ekstraktor etc. Np. żeby zmyć pigment trzeba zapłacić 100k a morph 300k. Możliwe też by było zrobić to w tej formie : http://scr.hu/625/valbn (na szybko robione:P) Mój pomysł wynika stąd, że niektóre itemki są rzadkie, i trudno jest je kupić by znów itemek wyglądał tak samo jak na początku. Hmm.. komentować i głosować:) _________________ PantuptuśV - Rycerz 77 i stoi S1 (LoL,BF4 i te sprawy...) |
29 Maj 2013, o 10:13 |
|
Zabójca Tilsai
|
skoro morph czy pigment kupiłeś i użyłeś to znaczy, że byłeś pewny swojego wyboru więc nie widzę powodu aby w grę wchodził jakiś reset, tym bardziej że przed użyciem widać jak możesz wyglądać
_________________ We are all the same, players in the game. |
29 Maj 2013, o 10:38 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Koperek, musisz być niezwykle zdecydowanym człowiekiem, skoro wszystko co robisz/planujesz jest idealne i nigdy nie musisz zmieniać własnych decyzji. Sam pomysł jest warty rozważenia, nawet jeśli koszta przywrócenia do stanu naturalnego wymagałaby kolejnego pigmenta/morpha.
|
29 Maj 2013, o 10:40 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
No tak, ale masz np. Allenor, morphniesz na jakiś zardzewiały miecz etc. znudzi ci się po 2 miesiącach i co ? Drugi allenor kupowac na morph?
_________________ PantuptuśV - Rycerz 77 i stoi S1 (LoL,BF4 i te sprawy...) |
29 Maj 2013, o 10:41 |
|
Zabójca Tilsai
|
trzeba myśleć przed, jestem zdecydowany bo nie pigmentuje/morphuje prawie wcale, a jeśli już to wiem jakie mogą być konsekwencje i dodatkowe koszty gdy nie będzie mi się podobało, nie wiem kto mądry zmorfuje tak piękny allenor na jakieś dziadostwo
@down jak morfują co jakiś czas bo lubią to chyba nie do fazy początkowej więc reset moim zdaniem się nie przyda _________________ We are all the same, players in the game. Ostatnio edytowany przez koperek 29 Maj 2013, o 10:47, edytowano w sumie 2 razy |
29 Maj 2013, o 10:44 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Mówię o tym, że sam morph/pigment przywracałby naturalny wygląd (np. gdyby nie dać żadnego przedmiotu w menu ulepszenia). Inaczej nie byłoby to propozycją.
Chociaż w przypadku pigmentu zmywanie powinno być za złoto. Niektórzy zmieniają wygląd co kilka miesięcy, bo lubią. Czemu im to nie ułatwić? |
29 Maj 2013, o 10:44 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Upodobania ludzi się zmieniają z roku na rok . To co zrobi się dziś za rok może się po prostu znudzić . Powinno takie coś być skoro można zmienić kolor czy kształt przedmiotu to i powinno móc się powrócić do pierwotnej formy .
_________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
29 Maj 2013, o 11:56 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jak nie morfujesz pigmentujesz to co komentujesz ...
Może być i za plate, może być i po kosztach kolejnego morfa pigmentu - zawsze zysk dla twórców. Mi pomysł pasuje. |
29 Maj 2013, o 12:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł fajny i jestem za tym, aby się pojawił w grze. Nie każdy jest tak perfekcyjny, a niektórzy już są znudzeni swoimi morphami, lecz szkoda znowu kupowac i morphowac na stary itemek.
|
29 Maj 2013, o 13:18 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł dobry, zwłaszcza gdy ktoś ma pokolorowanego lub zmorphowanego rara NU i "wyrósł z niego" i chciałby go sprzedać. Niektórych kupujących odstraszają zielone czy różowe Jeroszki lub Opoka o wyglądzie szmaty.
|
29 Maj 2013, o 14:32 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 199 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |